В астрологията всеки от 12-те зодиакални знака принадлежи към едно

...
В астрологията всеки от 12-те зодиакални знака принадлежи към едно
Коментари Харесай

Перфекционистите в зодиака: Фиксираните знаци и тяхната най-голяма сила

В астрологията всеки от 12-те зодиакални знака принадлежи към едно от трите астрологични качества, известни като модалности: съществена, закрепена и променлива. Тези модалности служат за откриване на неповторимата персона на всеки от тях и отиват по-дълбоко качествата на вашия безоблачен знак.

► 

Във всяка модалност има четирима представители на зодиите, като всеки от тях съставлява един от четирите детайла в астрологията: земя, огън, вода и въздух.

Фиксираните знаци са Телец (земя), Лъв (огън), Скорпион (вода) и Водолей (въздух) — всеки от които също принадлежи към даден сезон: пролет, лято, есен и зима. Телецът е пролетна зодия, Лъвът е лятна, Скорпионът е есенна, а Водолеят показва зимата. Фиксираните знаци са хората, родени в средата на своя сезон.

Значение на закрепените знаци в астрологията
Кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог обичат да стартират нови неща и са известни като основателите и водачите на зодиака. Променливите знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби са гъвкави, могат да се носят по течението и са свързани с смяната.

За разлика от всички тях, закрепените знаци са родени традиционалисти. Те символизират стабилността. Това обаче не ги прави консервативни или скучни.

Защо всеки от нас има потребност от най-малко един закрепен знак в живота си и какво ги прави неповторими и постоянни, разкриваме в галерията:
 Коя е най-голямата мощ на закрепените знаци в зодиака  Коя е най-голямата мощ на закрепените знаци в зодиака  Коя е най-голямата мощ на закрепените знаци в зодиака  Коя е най-голямата мощ на закрепените знаци в зодиака
Известно е, закрепените зодии са изобретателни, перфекционисти, лоялни и продуктивни. Също могат да бъдат необикновено упорити , макар че тази наклонност се демонстрира по друг метод въз основа на въздействието на обвързваните с тях астрологични детайли.

Например, Телецът цени структурата, само че също по този начин се радва на по-фините неща в живота. Необходимостта на Лъва да бъде център на внимание може да го накара да наподобява капризен. Амбицията на Скорпиона от време на време се потушава от бурните му страсти, а Водолеят е податлив да бъде водач макар свободолюбивия си темперамент.

Всеки от четирите закрепени знака е обвързван с друг детайл и сезон. Въпреки че тези знаци имат доста общи неща, те също по този начин се разграничават. Открийте кои са главните черти на характера ви съгласно вашата закрепена зодия в галерията:
 Какво разкрива за характера ви вашият закрепен зодиакален знак  Какво разкрива за характера ви вашият закрепен зодиакален знак  Какво разкрива за характера ви вашият закрепен зодиакален знак  Какво разкрива за характера ви вашият закрепен зодиакален знак
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР