В астрологията Стрелеца се свързва, с това че показва истината,

...
В астрологията Стрелеца се свързва, с това че показва истината,
Коментари Харесай

Новолунието на 18 декември ще бъде точно в 08:32 часа. Ще се случи в зодиакалния знак Стрелец.

В астрологията Стрелеца се свързва, с това че демонстрира истината, и тази истина ще бъде издигната на фундамент. Стрелец се намира под ръководството на Юпитер- планетата Добродетел, вселяваща оптимизъм, тъй че новата Луна ще носи доста огромни очаквания, упования, и реализацията на нашите фантазии.

Знака Стрелец ни въодушевява към безгранична обич, пътешествия, търсене на истината, открива ни непрекъснато нови хоризонти, уголемява нашия светоглед и нюх за живота.

Новолунието се свързва с нещо ново, което в скоро ще се появи в живота ни. Влиянието на Стрелеца ни дава предпочитание за нови завършения, нови пътувания, търсене на нови другарства, познания. Могат да ни осенят хрумвания за нови креативен планове. Ще имаме неповторимата опция да преосмислим своите убеждения и да стартираме да мислим по-мащабно.

Може през идващите две седмици да се занимаваме с въпроси свързани с продължение на образованието си, проекти за пътувания или заслепение по духовни търсения и знания. Най-силно въздействие Новата луна ще окаже на знаците: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Новолунието носи възприятие на избавление, ще се появи в живота ни ентусиазъм, обещано ни от звездите. Всички инициативи и стремежи, които не са били осъществени до момента, ще получат подтик и пречките, които сме имали ще останат в предишното.

Желателно е да не се вземат значими решения, в случай че не сме изцяло уверени и сигурни в крайния резултат.

Период на Големите очаквания – това е чудесно, само че би трябвало да се научим да вършим разлика сред религия и доверчивост. Има възможност първичния възторг да угасне и начинанията да не се развият в точния сюжет и по проект.

В този ден е добре да се извършват ритуали за сбъдване на стремежи. Те могат да бъдат за всичко, от което имате потребност: обич, пари, работа, кариера.

Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките единствено на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е допустимо да им би трябвало повече време в идващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата религия, от нашето предпочитание, какъв брой мощно го желаеме и се борим за него.

Пожеланията могат да бъдат направени в границите на първите 8 чàса след Новолунието и да се напишат на лист хартия и да си ги пресъздаваме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния миг на Новолунието. Напишете желанието на ръка, целесъобразно е да се написа с червен химикал и да го държите покрай себе си.

Новолунието е в действителност един невероятен ден! Един вълшебен ден!

Това е една неповторима техника за сбъдване на стремежи. Нашите мисли са сила – сила, с която можем да реализираме доста. Можем да повлияем на доста неща, протичащи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, само че има и неща, които могат да бъдат изменени от нас, от нашите мисли, от нашите дейности. А точно тук се включва мощно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Ние предявяваме и демонстрираме, от какво имаме потребност и го пускаме в пространството. А то след това ни го дава, чува нашите стремежи и молби. Затова се споделя още – искай, с цел да ти се даде!

Новолунието е един доста специфичен миг, през който в случай че насочим мислите си в вярната посока и повярваме мощно, от цялото си сърце и душа, нашите стремежи ще се станат действителност. Това е един магически момент, в който стават чудеса!

Вземете този миг и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата фантазия с вашето предпочитание. Затворете очи и си представете, че това което желаете, към този момент е реалност, осъществено е. Усетете възприятията и страстите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се в профил в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това мощно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително значимо изискване е вашето предпочитание да бъде обвързвано и да визира единствено и само вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, доста се заблуждавате. Не би трябвало да се пробвате да влияете на други хора, тъй като нищо няма да постигнете.

Какви тематики можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ във СТРЕЛЕЦ?

-Истината
-Религията
-Вярата
-Оптимизма
-Приятелството
-Висшето обучение
-Философията за света, за живота
-Пътешествията и приключенията
-Авантюризма
-Закон, правосъдни процедура
-Задграничните пътувания

Как да формулираме своите стремежи:

„ Благодаря, за това, че имам опцията да странствувам в света на толкоз прелестни места. “
„ Благодаря, за това, че всички мои дейности свързани със правосъдната система са сполучливи. “

„ Благодаря, за това, че реализирам това мое пътешестване в чужбина, и то ми носи доста позитивни резултати. “
„ Благодаря, за това, че разбрах Истината, и че тя постоянно спечелва. “
„ Благодаря, за това, че приключвам сполучливо своето висше обучение! „
„ Благодаря, за това, че намирам, виждам и разбирам философията за живота “.
„ Благодаря, за това, че имам толкоз доста положителни другарства! “
„ Благодаря, че имам постоянно религия и оптимизъм във всяка една житейска обстановка. “

С доста обич:
Ивелина Рускова, астролог
За Индивидуални Астрологични съвещания:
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР