В астрологията Сатурн се разглежда като мощен небесен обект, който

...
В астрологията Сатурн се разглежда като мощен небесен обект, който
Коментари Харесай

Сатурн става директен, носи позитивни промени на тези зодии

В астрологията Сатурн се преглежда като мощен небесен обект, който е обвързван със справедливостта. Смята се, че тази планета носи позитивни неща, само че единствено за тези, които вършат това, което би трябвало. Сред всички планети Сатурн се движи най-бавно и има най-голямо влияние.

На всеки две години и половина той трансформира позицията си в небето, което се отразява на това по какъв начин ни въздейства. На 4 ноември той става пряк, променяйки придвижването си и ще донесе позитивни промени за някои зодии, правейки бъдещето им по-добро.

След като от 17 юни планетата Сатурн бе ретроградна в знака на зодия Риби, от през днешния ден, 4 ноември, планетата Сатурн става директна. Това ще донесе позитивни промени за някои зодии, написа az-jenata.bg.

Вижте кои са те:

Зодия Телец

Сатурн несъмнено ще има огромен резултат върху този зодиакален знак. Ставайки пряк, той може да докара до удобни промени в работата и бизнеса на Телеца. Ако е имало планове, които са били арестувани, най-сетне ще постигнете прогрес. Според звездните прогнози, може да очаквате положителни финансови резултати. Телци, упоритата работа и решителността ви ще ви се отплатят, изключително във връзка с работата и финансовите въпроси.

Зодия Близнаци

Представителите на този въздушен знак могат да чакат някои положителни благоприятни условия, когато Сатурн стане пряк. Късметът може да бъде фактор, само че вашите старания ще бъдат най-важни за постигането на триумф. Това значи, че в случай че работите интензивно, имате късмет да постигнете повече и да подобрите финансовото си положение.

Въздействието на Сатурн няма да бъде единствено във връзка с работата. Може също по този начин да ви помогне по правни въпроси, което прави по-вероятно нещата да вървят добре в съда или при съглашения.

Ако по някакъв метод търсите правдивост или почтеност, директният Сатурн може да ви помогне и в тази посока. В по-голям мащаб въздействието на Сатурн може да е от изгода за това да затвърдите имиджа си, да си спечелите нечие почитание, което може да ви отвори повече шансове за триумфи.

Зодия Лъв

Лъвове, пригответе се за някои позитивни промени в живота си. Притесненията във връзка с парите, в случай че е имало такива, ще стартират да изчезват и ще имате повече благоприятни условия да увеличите финансовото си положение. Директният Сатурн ви носи повече непоклатимост и триумфи. Онези от вас, които са се занимавали с правни въпроси, ще могат да ги разрешат, което ще им донесе чувство за облекчение.

Като цяло, ще започнете да се чувствате комфортно и щастливо с живота си. Вашата харизма ще ви оказва помощ да постигнете триумфи и прогрес в общуването и основаването на нови обществени контакти, осведоми az-jenata.bg.

Зодия Козирог

Козирозите ще се възползват доста, когато Сатурн стартира още веднъж да се движи напред, изключително тъй като планетата ще минава през частта от тяхната рождена карта, обвързвана с благосъстоянието. Това значи, че има огромен късмет те да създадат повече пари и да имат повече шанс с финансите. В работата може да имате повече благоприятни условия за издигане. Вашата трудолюбивост ще бъде възнаградена.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР