В ареста на Първо РУ е задържан 47-годишен пловдивчанин, стрелял

...
В ареста на Първо РУ е задържан 47-годишен пловдивчанин, стрелял
Коментари Харесай

Екшън край Пловдив! Мъж гърми по джип след скандал СНИМКИ

В ареста на Първо районно управление (на МВР) е арестуван 47-годишен пловдивчанин, стрелял с ловна пушка по джип „ Ланд Крузър “. Шофьорът бил част от проведена офроуд група

В предиобеда на неделния ден група мъже, фенове на офроуд завършения, организирали планински преход в местността „ Крива Река “ в землището на община Родопи. По маршрута от Бяла църква към село Ситово поели 10 пловдивски джипа, само че по черния път при слизане към село Ситово две от колите закъсали.



Останалите траяли и спрели да изчакат приятелите си до чешмата в селото. Покрай джиповете минал 47-годишен мъж, който влезнал в словесна престрелка, правейки остри забележки и повишавайки звук на водачите от колите с претекста, че с високопроходимите си джипки изравят почвата и нанасят съществени вреди.

Джиповете тръгнали да слизат към града, а малко по-късно около чешмата спрял и единия от закъсалите по-рано. Отново последвали забележки и опит за скандал с водача му, след което локалният мъж извадил ловна пушка и няколко пъти стрелял с нея.



При идването в града 23-годишният с джипа открил, че евентуално след един от изстрелите е строшен задния му десен 100,. При последвалия оглед е открита сачма от ловна пушка 12-и диаметър, която е предизвикала счупването.

47-годишният стрелец е арестуван в ареста за период до 24 часа. В хода на инспекцията е открито, че оръжието с марка „ Байкал Иж 27Е “ е законно притежавано. Разследващи не престават работа по случая по инструкции, дадени от Районната прокуратура.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР