В ъндърграунд средите отдавна се твърди, че някогашната кандидат-кметица му

...
В ъндърграунд средите отдавна се твърди, че някогашната кандидат-кметица му
Коментари Харесай

Порноактрисата Диана Габровска била изнасилена от Пеньо Чешкия?

В ъндърграунд средите от дълго време се твърди, че тогавашната кандидат-кметица му е била държанка и даже снимала аматьорско порно с него и с наета от двамата продажница

Пеньо Мангъров, прочут в ъндърграунд средите като Сашо Чешкия, е изнасилил най-малко 30 дами, а една от тях е била тогавашната кандидат-кметица на Момин проход , твърди изданието „ Уикенд “.

Както Флагман.бг писа по-рано през днешния ден, Пеньо Чешкия бе наказан на 12 години затвор за обезчестяване и похищение, само че избяга зад граница преди да го приведат зад решетките, е бил като магнит за дамите, въпреки да е прочут като нечовечен палач и изтезател на нежния пол.



Изданието твърди, че актуалната порнозвезда Диана Габровска е била изнасилена от Сашо Чешкия още през 2016 година в хотел в столичния квартал „ Драгалевци “. Диана била подмамена да вечеря с него, а впоследстивие наложително натикана в хотелска стая. Преди няколко години, когато в интернет излязоха аматьорски порноснимки на Диана Габровска като кандидат-кмет на Момин проход, в секс платформите се появиха порно клипове, за които се твърдеше, че „ актьорите “ са Габровска, Пеньо Чешкия и наета от двамата продажница.

Припомняме, че Сашо Чешкия е бил съден в предишното на три пъти за изнасилвания, само че в два от случаите е оневинен. През 2004 година той въпреки всичко влезе в пандиза за 5 години. За серията от изнасилвания на Мангъров се чу и през лятото на 2011 година, когато той бе арестуван след спецакция на ГДБОП в столичния кв. „ Люлин “. Тогава от прокуратурата оповестиха, че гангстерът е закопчан, защото е изнудвал няколко дами за баснословни суми, изнасилвал ги, биел ги, заплашва; ги с ликвидиране, принуждавал ги да протитуират и да му дават разнообразни движимости – тв приемници, златни бижута, преносими компютри и мобилни телефони.

Чешкия тогава се оплака, че акцията по задържането му е била разпоредена от някогашната му брачна половинка Соня – юрист и бивш прокурор. Соня се омъжи за Мангъров през 2007 година, откакто се срещна с него в качеството си на юрист, до момента в който той лежеше в пандиза за обезчестяване. Впоследствие двамата се разделиха, а съгласно мълвата до това се е стигнало, откакто рецидивистът ошушкал всичките й спестявания и почнал постоянно да й протяга ръка физически.

Пеньо Мангъров – Сашо Чешкия закупи страховита популярност през 1998 година, откакто беше задържан с отрязана глава в багажника си от полицията в Прага. Впоследствие Мангъров беше упрекнат като причинител на две поръчкови убийства в Чехия – на милионера Ладислав Цицерман ии Иржи Витек.

Според обвиняването Мангъров е бил нает да ликвидира бизнесмена Цицерман от брачната половинка на чеха Мартина, която му била държанка. Българинът имал трима съучастници. Мангъров съумява да избяга от страната и да се върне в България. Осъден е на 30 години задочно. Впоследствие присъдата му е анулирана от Апелативния съд поради позволени процесуални нарушавания и делото беше върнато на Окръжна прокуратура за доразследване, преди да потъне вечно всред прашните папки.

За последно за Пеньо Чешкия се чу тази пролет, когато серийният изнасилвач и наемен палач бе арестуван дрогиран и пийнал зад кормилото на Ламборгини. Сашо Чешкия бе задържан, а Софийската районна прокуратура изиска непрекъснатия му арест. И до през днешния ден за мнозина остава мистерия от кое място са парите за първокласния живот, който Пеньо Мангъров води.

50-годишният престъпник постоянно е облечен със скъпи костюми и кара баровски лимузини, макар че законен бизнес на свое име. Той има и баровски парцел, оценен на над 2 млн. лева Евро, в местността „ Киноцентъра “ в Бояна. Разправят, че Чешкия си вади хляба като наемен палач, който обаче приема мокри поръчки отвън рамките на България, където тамошните полицейски управляващи не го търсят. Дали в този момент ще бъде издирен, арестуван и пратен в пандиза за дълго – следва да разберем.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР