В 97-я ден на антиправителствен скандиране оставка ехти в пространството,

...
В 97-я ден на антиправителствен скандиране оставка ехти в пространството,
Коментари Харесай

Протестите: Ден 97 - Да изорем тази народна нива и да извадим всички плевели

В 97-я ден на антиправителствен скандиране " оставка " ехти в пространството, наречено " Триъгълник на властта " в центъра на София, съобщи БГНЕС. За следващ път те упорстват за оставка на премиера Бойко Борисов, на цялото държавно управление, на основния прокурор Иван Гешев и за осъществяване на незабавни почтени предварителни избори
Традиционно протестиращите държат речи на трибуната при фонтана пред президентството. Присъствието не е всеобщо, както различен път, само че хората се подгряват за идния огромен митинг в края на работната седмица и насочат рецензиите си към властта.
Адвокат Николай Хаджигенов от " Отровното трио " сподели, че в петък, 16 октомври, петото Великото национално въстание ще бъде подкрепено от четирима евродепутати.
На трибуната се качи и Рафаил - Росен Стефанов, който сподели, че ГЕРБ е проведена незаконна група и добави, че тяхната цел е да крадат и източват пари. Той посочи, че митингът ненапълно е политически и акцентира, че недоволството им е обречено на триумф. 
Проф. Велислав Минеков съобщи, че в Европарламента стартира дебата за свободата на медиите и добави, че е значимо да се знае кои са притежателите на медиите. Той енергично разяснява дейностите на ГДБОП, които предходната седмица объркаха адреса и нахлуха в апартамент на семейство по време на акция, и уточни, че в случай че това се е случило в друга страна ще има оставка на министъра на вътрешните работи и даже на премиера.
Арман Бабикян подчертава върху визитата на премиера през днешния ден в Козлодуй, откъдето разгласи, че ще се строи 7-ми блок на АЕЦ-а и че ще има нарастване на пенсии и заплати. " Обещаното, нали знаете, не е като даденото ", сподели още Бабикян и иронично раздаде по малко пари – по 200 хиляди лв. нацяло, на присъстващите на площада.
Бабикян дефинира думите на Борисов като илюзия преди избори и съобщи, че по този начин се купуват гласове. " Няма към този момент кой да ти повярва, Борисов. Хората ще си гледат пенсиите, само че няма да гласоподават за теб, тъй като имат право на заслужен живот. Никой не желае да бъде ръководен от разбойници, само че желае да има заслужен прокурор, който да арестува тези разбойници. Държавата е публичен контракт и ние ще напишем този контракт ", съобщи още Арман Бабикян.
15 минути преди 21 часа химнът озвучи площада, а по-късно протестиращите се насочиха на обичайното си спокойно шествие до Орлов мост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР