В 9 РУ е получен сигнал за незаконно разпространение на

...
В 9 РУ е получен сигнал за незаконно разпространение на
Коментари Харесай

СДВР: Срещу Тихомир Василев няма операция, търсихме контрабанда на безакцизна стока в трафопост

В 9 районно управление (на МВР) е получен сигнал за нелегално разпространяване на безакцизна стока в Обеля. Реагирали сме на него. Там е задържан мъж, конфискуван е казанът. Няма извършени дейности против Тихомир Василев, няма формирано разследване. Това съобщи изрично представител на Столична дирекция на вътрешните работи във връзка сигналите от " Изправисе.БГ " за принуда на техен деятел.
За БНР напът за морето засегнатият разяснява, че в Обеля се води по непрекъснат адрес, само че там живеят родителите му. Полицията претърсила и мазето им, и там намерили котел отпреди Втората международна война, в който те варели компоти. По думите му офанзивата е ориентирана против него, тъй като стачкува против държавното управление, а шефът на 9-то районно управление (на МВР) бил назначен персонално от премиера Бойко Борисов.
Сутринта за сигнала заприказва първо като го дефинира не просто като напън, а брутална полицейска принуда. Настояваме Борисов да върне уреда за варене на компоти на майката на Тихомир. С тази красноречива имитация водачът на „ Изправисе.БГ ” оповести новината, че е имало полицейска акция, касаеща фамилията на Тихомир Василев – един от хората, които гравитират към Манолова и са непрекъснато наличие на митингите против властта.
Тя описа, че ставало въпрос за 10 служители на реда от отдел " Наркотици " и " Икономическа полиция ". По думите ѝ, те не посочили заповед за претършуване и изземване. Манолова добави и, че роднините на Василев били накарани да подпишат протокол за изземване на съд за варене на компоти. Тръгнали са си под мишница с въпросния съд, посочи Манолова. И добави, че служителите на реда поискали от майката на Тихомир да съобщи и апарат за печене на чушки – непринудено, обаче дамата се възпротивила.
Още детайлности за описа на Манолова в
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР