В 9 часа пред Министерския съвет започва протест на симпатизанти

...
В 9 часа пред Министерския съвет започва протест на симпатизанти
Коментари Харесай

Протест срещу акцията на МВР за задържане на Борисов от 9 часа пред МС

В 9 часа пред Министерския съвет стартира митинг на симпатизанти на ГЕРБ против акцията на Министерство на вътрешните работи и задържането на някогашния министър председател Борисов.

Депутати и симпатизанти на партията се събраха и тази заран пред постройката на Националната полиция, с цел да стачкуват против задържането. Дойдоха знакови за ГЕРБ лица - някогашният министър на Министерство на вътрешните работи Христо Терзийски, на енергетиката Делян Добрев, на правораздаването Данаил Кирилов и на културата Вежди Рашидов и доста депутати. 

От  ГЕРБ споделиха, че нямат нова информация по какъв начин протичат разпитите на някогашния министър председател. Изтъкнаха, не може да се пускат прессъобщения преди да бъде осъществена акцията и нарекоха станалото " тъпчене на демокрацията ".

Министерство на вътрешните работи се чака да показа на прокуратурата информация за интервенцията на полицията, при която бяха арестувани някогашният министър председател Бойко Борисов и още двама представители на ГЕРБ.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР