В 9.10 часа на тел. 112 е подаден сигнал за

...
В 9.10 часа на тел. 112 е подаден сигнал за
Коментари Харесай

Двама загинали мотористи и един ранен за 40 мин.

В 9.10 часа на тел. 112 е подаден сигнал за умрял моторист на пловдивския бул. "Княгиня Мария Луиза ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

39-годишният мъж се е блъснал в паркиран автомобил в региона на Полиграфията и е умрял на място. Изпратени са екипи на полицията и Спешна помощ, само че лекарите единствено са установили гибелта на моториста.

Според очевидци на злополуката, мъжът е минал на червен светофар. Негови сътрудници пък оповестиха, че е отивал на работа.

35 минути по-късно 25-годишен моторист е умрял на пътя Бяла-Русе . Той застигнал товарен автомобил, пътувал в същата посока – към Русе. На към 2 км след разклона за Две могили, в региона на паркинга Мидата, по неизяснени към този момент аргументи, при изпреварване, мотористът се е блъснал в ТИР-а и от удара е умрял на място. Установено е, че той бил недееспособен, а моторът не е регистриран. Вероятно младежът е пътувал към Русе за откриването на мотосезона.
На мястото е осъществен оглед. Движението в региона се контролира от органите на Пътна полиция.

Само пет минути по-късно - в 9.50 ч. 38-годишен моторист е потърпевш при злополука на пътя сред Асеновград и село Бачково. Моторът "Сузуки " със старозагорска регистрация е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал челно в лек автомобил с пловдивска регистрация. 38-годишният моторист е откаран в болница с контузии. На място се провежда оглед.

Движението на пътя е лимитирано и се управлява от чиновници на районно управление (на МВР) - Асеновград до привършване на огледа.

От Министерство на вътрешните работи припомниха, че през днешния ден се открива мотосезон 2018, като приканиха всички водачи на коли и мотори да карат с нараснало внимание, съобразена скорост, да демонстрират приемливост на пътя и да не подхващат рискови маневри.

Трима младежи починаха на пътя в Разградско

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР