В 61-вия ден на протестите срещу правителството и главния прокурор

...
В 61-вия ден на протестите срещу правителството и главния прокурор
Коментари Харесай

Ден 61: Нова протестна акция край морския сарай на Доган

В 61-вия ден на митингите против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев към 30 протестиращи се събраха пред морския сарай на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в Росенец. Те показаха недоволството си от позицията на Движение за права и свободи за съставянето на експертен кабинет, която съгласно тях е в поддръжка на държавното управление.

" Правим три митинга в едно. Единият беше първоначално, другият си е постоянният ни митинг, ежедневният, с искане за оставка на Борисов и на Гешев, и третата част е против настояването на Движение за права и свободи и Мустафа Карадайъ ", сподели уредникът Асен Бонджев пред БНР.

Преди това стачкуващите за малко блокираха бензинострация на аптекарско-петрлния необут и водач на " Воля " Веселин Марешки, който първо разгласи, че няма да подпише плана на ГЕРБ за нова конституция, само че в последна сметка го направи.

В София за поредна вечер ще се организира митинг. Той е под надпис: " Нас не ни е боязън ".

" Дадохме явен знак, че сме единни и че нас не ни е боязън. Продължаваме с настояванията ", оповестиха уредниците на демонстрацията от " Отровното трио ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР