В 56-ата протестна вечер в София демонстриращи отново са се

...
В 56-ата протестна вечер в София демонстриращи отново са се
Коментари Харесай

Полицията вдигна щитовете - Отровно трио дадоха срок за оставка на кабинета до утре сутринта

В 56-ата протестна вечер в София демонстриращи още веднъж са се събрали пред постройката на Народното събрание и още веднъж хвърлят яйца и други предмети по нея. Организаторите от така наречен Отровно трио дадоха период за оставка на кабинета до на следващия ден сутринта.

Полицейският кордон пред постройката на Народно събрание е компактен, а служителите на реда са с щитове, каски и бронежилетки.

Протестът бе предшестван от огромната акция „ Велико национално въстание “, придружена от конфликти, арести и обгазявания, в това число на публицисти, пред постройката на Народното събрание.

Исканията на стачкуващите остават същите - оставки на държавното управление и на основния прокурор.

Посланията от трибуната на митинга са ориентирани против „ псевдопатриотите, които са се продали за 30 сребърника “, както и против депутатите, които поддържаха плана за нова Конституция.

Протестиращите скандират „ Мутри “ и „ Мафия “.

Проф. Велислав Минеков от така наречен Отровно трио съобщи:

„ Крадливи, нечестни и елементарни хора да вземат решение Основния закон на България – такова знамение не е имало! От Освобождението насам не се е случвала тази покруса. Това са нарушители, скъпи сънародници! Оставка им пожелайте “.

Чуха се и апели Европейската комисия да се намеси, с цел да бъде ускорена оставката на държавното управление.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР