В 18 лунен ден може да изберете интересни нестандартни ястия,

...
В 18 лунен ден може да изберете интересни нестандартни ястия,
Коментари Харесай

Хранене по лунен календар – неделя – 11 декември 2022

В 18 лунен ден може да изберете забавни ексцентрични ястия, старайте се храната да е здравословна, с най-малко консерванти, мазнини и подправки. 

Здравословната храна, която е приготвена с положително въодушевление и предпочитание, ще донесе доста изгоди за тялото ви, ще усетите по какъв начин се усъвършенства настроението ви. В този ден няма да има проблем даже при леко преяждане. 

Няма възбрана и може да се яде месо, риба, гъби, на практика всичко, само че добре е да следите продуктите да се съчетават между тях. Може да се пие вино.

Добре е, в случай че вечерята ви се състои от първо, второ и десерт. Нека съвестта ви не ви изтезава, няма да си навредите на здравето и фигурата си.

КЮФТЕТА С ОРИЗ

Продукти : 750 г смляно месо, 4 яйца, 1/2 чаена чаша мехлем, 1/2 чаена чаша ориз, сол и черен пипер на усет, галета.

Приготвяне: Към смляното месо се прибавят двете яйца, свареният ориз и подправките.

Сместа се омесва добре и се оформя на кюфтета, които се потапят в другите две разрушени яйца, овалват се в галетата, още веднъж се потапят в яйцата и се изпържват в сгорещената лой.

 

Полезни свойства от кухнята : Ако непрестанно страдате от запек, правете си постоянно плодово-зеленчукови салати. Настържете на едрото ренде ябълка, цвекло и морков, подправете с растително масло или сметана и яжте заран на гладно по 100 г и 2-3 часа вечер преди лягане.

 

В часовете на Сатурн е добре да се заобикаля приемане на храна, пиянство и медикаменти. За този ден са от 04:03 до 05:17ч; от 10:48 до 11:34ч; от 16:07 до 16:52ч за България. За чужбина прибавете или извадете часовата разлика.

Правата на текстовете от секция „ Хороскоп “ са непокътната благосъстоятелност на сайта . Копирането им в други уеб сайтове е неразрешено

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР