В 15:00 часа в студиото на 7/8 ТВ започна пресконференция

...
В 15:00 часа в студиото на 7/8 ТВ започна пресконференция
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ПП станаха по-интересни и заеха анти-ГЕРБ нишата на ИТН

В 15:00 часа в студиото на 7/8 ТВ стартира конференция на Слави Трифонов и партията му " ИТН ". Събитието започва с показване на социологическо изследване. То касае настройките към референдума за президентска република - самодейност на Има Такъв Народ, както и доверието към партиите. 

След въпрос какви са връзките му с президента Румен Радев, Трифонов изясни, че го познава като боен водач. Но Радев нямал нищо общо с проведения от Има Такъв Народ референдум. 

Не съм разговарял с него, не сме говорили по тази концепция. Това е наша концепция, изясни Трифонов. 

Няма да се коалираме с никой. Няма да има коалиция, тя е невъзможна, това отговори той след въпрос дали ще се коалират с друга партия за идните парламетарни избори. 

Слави Трифонов удостовери написаното от него, че в последна сметка е решил да подаде имотната си декларация в КПКОНПИ. Той разгласи, че е било неточност това, че не е подал декларацията си, когато е трябвало. 

Съдя Кирил Петков, разгласи Трифонов. Първото съвещание по делото щяло да е на 21 април. Петков бил съден за клюка, защото бил нарекъл Слави мафиот и т.н. 

Лидерът на Има Такъв Народ бе попитан как си изяснява това, че партията му се е сринала бързо от 24 на под 4%. 

Има сериозен анти-ГЕРБ миг. " Продължаваме промяната " заеха нишата, те станаха по-интересни по тази причина, че са нови, изясни Слави Трифонов. 

Гледайте тук:



 

 

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР