В 10:04ч има пълнолуние в знак Риби. Подхожда за обществена

...
В 10:04ч има пълнолуние в знак Риби. Подхожда за обществена
Коментари Харесай

Днес бъдете с близките, семейството или приятелите си

В 10:04ч има пълнолуние в символ Риби.


Подхожда за социална и благотворителна активност, добре е за креативен занимания. Неподходящо е за всички каузи, които изискват акуратност и внимание, за калкулации и фина ръчна работа. Второто денонощие от престоя на Луната в символ Риби е време за тревожни проблеми, разсеяно схващане. Увеличава се броят на пътно транспортните катастрофи. Измамите се усилват. Прекарайте времето с околните, фамилията или приятелите. Луната в Риби ни прави по-чувствителни, грижовни, състрадателни. Можете да кандидатствате за молби и петиции, да събирате пари за положителни каузи, да се погрижите за бездомни животни. Прекрасно време за сантиментални срещи. Подходящо е да се опознаете по-добре и да се сближите с обичания човек, както и за нови запознанства. Местоположението на Луната предизвиква напрежение в долната част на краката – ходилата, пръстите. Може да организирате лечебни процедури на тези области, само че не е уместно за никакви интервенции. Всичко, което попада в този момент в нашия организъм, изключително течности и друга химия, работи по-силно от различен път, по тази причина да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола. Благоприятен интервал за всички способи за филтриране на организма, както и за начало на хомеопатично лекуване.
16 лунен ден, който продължава от през вчерашния ден до 20:11ч.

Ден на естетика и равновесие сред физическите и тънките тела. При всевъзможни обстановки е належащо да има успокоение и улегналост. Да се съблюдава сдържаност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Не би трябвало да се демонстрира интензивност, само че и със скръстени ръце не трябва да се стои. Във всичко е належащо да се съблюдава златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа правдивост в проявения мир. Добре е за усамотение. Старайте се да не проявявате неодобрение. Забранени са всевъзможни прояви на крещене, фамилиарност, деянията на завист и злоба. Не бива да осъждаме никой. В любовта следва да се демонстрира невзискателност в възприятията.

Ден за демонстрация на благотворителност, обич и алтруизъм. Ден за приемане на хубостта под всяка форма. Препоръчва се да се посети черква, да се прочетат Киприяновите молебствия за здраве и против вълшебства и отнемане, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици.

Отношения –Всички усещат енергиен спад. Никой няма към този момент сили за разногласия и кавги. След напрежението, най-сетне се появява опция за спокоен отдих. Обърнете внимание на децата.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл. Много нежелателни са инцидентните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте.

Работа и бизнес – Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв период”. Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Най-доброто, което можете да извършите е да укрепите към този момент постигнатите позиции. Лошо време за командировки, договаряния, събеседвания. Да се заобикаля суетнята и шума.

Подстригване - Откажете се от подстрижка, тъй като може да се отрази отрицателно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и прочувственото въодушевление.

17 лунен ден стартира от 20:11ч и продължава до 20:43ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР