В 04:58ч е новолуние в знак Овен. Първият лунен ден

В 04:58ч е новолуние в знак Овен. Първият лунен ден ...

Астропрогноза: Днес избягвайте конфликтите.


В 04:58ч е новолуние в знак Овен. Първият лунен ден започва от новолуние и ще продължи много кратко, едва до 07:16ч.

Луната е в знак Овен до 11:52ч. Опасно време, което води до конфликти, спорове, емоционално напрежение, импулсивност и прибързване. Човек e нетърпелив, не търпи наличието на невидими окови.

От 09:00 до 11:52ч Луната се движи на празен ход. През това време да не се предприема нищо важно.

След това Луната преминава в земния знак Телец, където ще остане до 15:03ч на 18 април. Забележително нараства търпението, практичността, увеличава се силата на волята ни. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. При някои хора ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. Уязвими са гърлото, врата, щитовидната жлеза. Да не се вадят зъби.

2 лунен ден започва от 07:16ч и продължава до 07:49ч на следващия ден. Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности. Вслушайте се в природните ритми на 2-ри лунен ден, тъй като сега е особено важно да успеете да попаднете в „струята” и да се понесете по вълните, за да живеете леко, радостно и свободно. Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция.

Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня – те идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм.

При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Не се допускат негативни емоции. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Отношения – Може да предприемете реформи в семейството. Ако отдавна искате да промените нещо, то сега е подходящ момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Секс – Този ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума - нещо вълнуващо. Не се страхувайте да експериментирате и да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Втори лунен ден е за разширяване на сексуалната палитра от умения, затова е полезно да почете древните трактати - на "Кама Сутра", "Ананга - чин", "Тао на любовта", Тантра.

Бизнес – Необходимо е да се повиши активната дейност. Съсредоточете сили в търсене на източници за финансиране на своя проект, уточняване на плановете разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. Добре е да се сключват сделки, да се подписват контракти, за установяване на нови делови връзки, вземане на работа на нови сътрудници.
 

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

 

Източник: novini.bg