Узнайте какъв е магическият ви подарък според датата на раждане!

...
Узнайте какъв е магическият ви подарък според датата на раждане!
Коментари Харесай

Узнайте какъв е магическият ви подарък според датата на раждане!

Узнайте какъв е магическият ви подарък съгласно датата на раждане!

Според алхимията и нумерологията, датата на раждане не е инцидентна. Тя може да ви каже какъв подарък ви е определила ориста.

Няма значение дали вярвате в магията или не, просто би трябвало да се вслушате в себе си и да разберете каква мощ е скрита във вас.

За да разберете своето число, би трябвало да съберете всички числа от датата ви на раждане (ден, месец, година) и да намалите полученото число до една цифра.

Например, в случай че сте роден на 1 септември 1975 година, вашето число ще бъде 5 (1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = 5).

Какъв подарък ви е отрден съгласно датата на раждане?

Число 1 – маг
Смята се, че родените под негово въздействие стават прелестни Магове, защото те могат да въздействат на другите и да постановат своята воля.

Това са притежатели на доста мощна воля. Те обаче би трябвало да внимават да не манипулират и да не се пробват да управляват останалите.

Число 2 – емпат
Вие сте доста чувствителни към силите към вас. Още от най-ранна възраст усещате желанията на другите хора.

Вашият вълшебен подарък се крие във вашето сърце, а третото ви око е доста възприемчиво. Използвайте качествата си, с цел да облекчите болката на други хора, само че пробвайте неотложно да възстановите силата си измежду природата.

Число 3 – триединна луна
Това число въплъщава трите етапи на Луната. Смята се, че хората с число 3 са инструмент на триединната богиня.

Във вас е заложена силата на сътворението и заличаването. Правилото: „ Внимавайте какво си пожелавате ” е най-хубавото за вас, тъй като вашият вълшебен подарък е да превръщате желанията си в действителност.

Число 4 – шеф стихии
Числото 4 е обвързвано с 4-те детайла на Земята: огън, вода, въздух и земя. Вашата задача е да балансирате всичките четири детайла.

Вие сте в положение непрестанно да черпите сила от детайлите. Тъй като огънят, водата, въздухът и земята основават мощно защитно поле към вас, можете да отблъсквате отрицателната сила.

Число 5 – спиритуалист
Тъй като цифрата 4 символизира четирите детайла на природата (огън, въздух, вода и земя), цифрата 5 съставлява петия детайл – Духът (или етера в древногръцката философия).

Родените под въздействието на цифрата 5 са свързани с духовната област. Поради тази причина те стават отлични спиритуалисти.

Число 6 – възпитаник на Слънцето
Числото 6 символизира слънцето и всичко, което поражда от светлинен източник. Имате огромно количество сила. Родените под това число въплъщават всички витални богатства и тяхната мощ.

Вие сте врач и лидер. Но по-голямата мощ дава и по-голяма отговорност. Трябва да се научите по какъв начин да употребявате магическия си подарък, без да нарушавате моралните полезности.

Номер 7 – възпитаник на Луната
Числото 7 символизира луната и магията, която царицата на нощта ни дава. Вашият подарък е чистата и непоклатима магия на Луната. Инстинктивно чувствате какво би трябвало да извършите, само че рядко вършиме нещо два пъти.

Можете да импровизирате с помощта на мощната си вътрешен глас. Освен това, постоянно имате оракулски сънища. Ако се научите да ги интерпретирате вярно и да вярвате в себе си, ще можете да вършиме чудеса.

Число 8 – вещицата
Това число се счита за едно от най-магическите. То е обвързвано с вещиците и осемте ъгъла на света.

Имате огромна магическа мощ, която можете да откриете в себе си по-късно. Имате прецизен вътрешен компас и елементарно можете да различите вярното от неверното.

Номер 9 – шаман
Последното число символизира единството на гореизложеното. Това е вратата, където всичко стартира и всичко свършва. По тази причина гледате на света по друг метод.

Вашият вълшебен подарък – артистичен и креативен темперамент и способността да гледате на обстановката от забавен ъгъл. Вие сте в положение да лекувате. Тъй като това число е обвързвано със гибелта и прераждането, можете да излезете отвън тази действителност като същински шамани.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР