Уволненият от ефира на bTV грък бе първият гост на

...
Уволненият от ефира на bTV грък бе първият гост на
Коментари Харесай

След като bTV изрита Николаос Цитиридис, БНТ ще го използва за ракета-носител

Уволненият от ефира на bTV грък бе първият посетител на Андреа Банда Банда във „ Вечерното шоу на Българска национална телевизия “, на което тя към този момент е водеща. Веселата брюнетка със противоречиви качества на тв водеща показа Николаос като хиперуспешен експерт и огромна звезда и не спря да го моли в ефир за препоръки, които да са й от изгода в осъществяването на новите й професионални отговорности. Предвид обстоятелството, че Българска национална телевизия са позволили този диалог да бъде излъчен в ефир, това демонстрира, че го имат за огромен потенциал.

 

Според по-наблюдателните фенове, изявлението е знак, че в скоро време самият Цитиридис ще е на екран освен като посетител, а като хазаин на шоу. Преди да се върне още веднъж пред камерите обаче, той потегля по гастроли. Откакто не води тв предаване, той възвърне комедийните си представления и репетира интензивно с барабаните, с които не се е занимавал съществено, откогато е приключил гимназия. Дори към този момент възнамерява национално турне.

 

Гъркът ще изнася концерти с варненския рапър Боро първи, който неотдавна блесна с кулинарните си умения в „ Черешката на тортата “ по Нова тв. Заради концертите, пролетта и лятото на Цитиридис, ще са изпълнени с задължения, само че от есента го чакат в ефира на Българска национална телевизия.

 

Мълвата носи, че очакванията на гърка да му намерят работа в ефира на bTV умрели с формалното влизане в служба на новия-стар програмен шеф Апостол Пенчев. Слуховете носят, че точно той е повода за уволнението му. За разлика от него, предшественикът му Христо Хаджитанев подкрепял напълно младия водещ, защото бил директен участник в основаването на предаването. Пенчев обаче настоял за уволнението на Цитиридис още със стъпването му в bTV. Това даже се случило още преди медията да разгласи публично назначението му при започване на декември.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР