Уверих министър Динкова, че всички добри практики, всичко, което е

...
Уверих министър Динкова, че всички добри практики, всичко, което е
Коментари Харесай

Евтим Милошев: Идвам от бизнеса, затова ще се срещна с представителите на бизнеса

Уверих министър Динкова, че всички положителни практики, всичко, което е основала дружно с целия екип на министерството, ще бъде продължено и че нашата роля е да продължим всичко положително, което е основано. Това сподели пред публицисти служебният министър на туризма Евтим Милошев при приемането на поста от досегашния министър Зарица Динкова.

Динкова уточни, че това е секторът на гостоприемството и тя гостоприемно предава работата си на новия министър. " Бих желала каквото можем, взаимно да създадем, тъй че българският туризъм да се развива все по-добре ", разяснява тя.

Милошев акцентира, че служебният кабинет има за задача да направи по този начин, че всичко, което е квалифицирано за идния летен сезон, да се случи по най-правилния метод.

Според Динкова ще е хубаво да се направи среща по подготовка на сезона с бизнеса, да се чуят потребностите, да се види кой може да помогне да се случат по-добре нещата, защото, с цел да протече добре един туристически сезон, са въвлечени доста други институции, министерства. " Точно това вършим сега, приказваме си. За да има последователност, би трябвало да обменим информация и си приказваме по какъв начин да се предадат нещата по най-хубавия метод ", разяснява Зарица Динкова.

Милошев акцентира, че е човек, който идва от бизнеса и за него бизнесът е най-съществен.

Затова и първото нещо, което ще предприеме, е да се срещне с представителите на бизнеса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР