Увеличението на доходите е единственият начин, по който ние трябва

...
Увеличението на доходите е единственият начин, по който ние трябва
Коментари Харесай

Пламен Димитров: Повечето мерки на правителството не са добри

Увеличението на приходите е единственият метод, по който ние би трябвало да се борим с всички тези ценови нива. Няма по какъв начин да ги върнем цените обратно.

Това сподели ръководителят на КНСБ.
Според него ограниченията, предлагани от държавното управление, не са верни с някои изключения. Димитров изясни, че би трябвало да са по-социално ориентирани към хората, с цел да се преборят ценовите скокове. Той не вижда по какъв начин понижено Данък добавена стойност ще смъкне цената на хляба.

„ Тоест системата на обществено подкрепяне трябваше да бъде в центъра на подпомагането, а не други ограничения, които сега чуваме. Трябва да знаем, че подкрепяме тези семейства за сила и за енергийна беднотия, за горивата, за хляба, за всичко останало, от което в действителност имат потребност и би трябвало помощта да стигне до най-нуждаещите се “, сподели Димитров по БТВ.

По думите му ключът не е в понижаване на приходите.

" Когато имаш потребност да подпомогнеш семействата, направи тъй че парите да не отидат в джобове, които не е нужно да подпомагаш. Това към този момент е ясно на всички. Гърците направиха нещо по-различно. Те дадоха по 250 евро на месец помощ за горива на обществено слабите фамилии. Системата за обществено подкрепяне трябваше да бъде в центъра, а не други ограничения “, изясни Пламен Димитров.

Той желае и съвет за тристранно съдействие, с цел да се поправят ограниченията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР