Уважаеми сънародници, българи по света, протестиращи и седящи у дома

...
Уважаеми сънародници, българи по света, протестиращи и седящи у дома
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Погнусена съм от анатомично-порнографския изказ от записа

Уважаеми сънародници, българи по света, протестиращи и седящи вкъщи или почиващи на морето, всички ние сме в тинята, нашето НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО е смачкано и овъргаляно в дълбокото тресавище от низост, цинизъм и отвратителна калинчеста безочливост .
, заради което ние понасяме нови и нови унижения, вулгарности, изречени от индивида, който раздава нашите пари като свои и дружно с това изпраща полови привети на нашите майки. Аз съм погнусена от анатомично-порнографския изказ, който разкрива надълбоко стаявани секрети . Но оставям настрани психоаналитичните си тълкования, тъй като в тази ситуация не те са значими, написа психиатърът Цветеслава Гълъбова в обществената мрежа фейсбук.
ВАЖНО Е НАШЕТО ЧОВЕШКО И НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО! Ние сме БЪЛГАРИ, ние сме претърпели робства, войни и катаклизми, само че на такова оскърбление никой и в никакъв случай не ни е подлагал. Когато изслушах записа,
Държавата ни е превърната в помийна яма, в селски нужник - безформен и смърдящ на фона на една прелестна природа . 11 години ние поносим ескалиращи унижения, вулгарности и войнстващ примитивизъм. Една госпожа, конфигурирана за ръководител на националното заседание, бива етикетирана с жестоко циничен израз, а същата тя през днешния ден санкционира народен представител от опозицията, че употребявал думата мишка.
Това било засегнатост. Една друга госпожа, конфигурирана на ръководител на парламентарна група, си разреши да упрекна сътрудниците си от опозицията, че сваляли престижа на националното заседание!?!?! Няма такава безочливост и цинизъм, няма. Президентът на Република България е наименуван " елементарен авиатор ". Но той е определен от над 2 милиона българи. Които разбираме, че " са тъпанари ". При това очевидно към момента " неоправени ", само че им следва.
Уважаеми сънародници,
Нямаме време да чакаме постоянни избори. " Ще ни оправят " и ще потвърдим, че всички сме " тъпанари ". Обръщам се и към българите в чужбина - апелирам, направете тази изящна книжовност притежание на европейските малките екрани и радиа, тъй като нашите много срамежливо и с половин уста оповестяват тази вест - смотават я сред другите. Д а спасим страната си, да спасим себе си и достолепието си - друго към този момент нямаме!!!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР