Уулвърхемптън победи като гост Уест Хем с 1:0 и стигна

...
Уулвърхемптън победи като гост Уест Хем с 1:0 и стигна
Коментари Харесай

"Вълците" надхитриха "Уест Хем" за първа победа

" Уулвърхемптън " победи като посетител " Уест Хем " с 1:0 и стигна до първи 3 точки след завръщането си във Висшата лига на Англия. Единственото попадение в срещата осъществя резервата Адама Траоре, който се разписа в третата минута от добавеното време.

Домакините бяха по-активни при започване на срещата и в 4-ата минута Фелипе Андерсон първи тества Руи Патрисио. Последваха равностойни минути до почивката.

През втората част Патрисио на два пъти се намеси чудесно при удари на Михаил Антонио и Марко Арнаутович, като при второто - в 81-ата минута - топката се отби в лицето на португалския вратар и се наложи да му бъде оказана здравна помощ
Снимка: Getty Images
.Две минути преди този момент централния нападател на " Уулвс " Раул Хименес се озова самичък против стража на " Уест Хем ", само че се спъна в топката и пропиля опцията по смешен метод.

Изглеждаше, че дуелът ще приключи с нулево тъждество. В 93-ата минута обаче влезлият като промяна Лео Бонатини изведе друга запаса - Адама Траоре, а последният не сбърка - 1:0 за " вълците ".

" Уест Хем " нямаше време за отговор и записа четвърта поредна загуба от началото на акция. За " Уулвс " пък успеха бе първа за сезона. " Чуковете " остават на дъното без точков актив, до момента в който " вълците " към този момент са 9-и с 5 пункта.

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР