Утре завършва пети сезон на сериала Откраднат живот. В предаването

...
Утре завършва пети сезон на сериала Откраднат живот. В предаването
Коментари Харесай

Иван Спасов и Владимир Тодоров: Доброто кино се премести в телевизията

Утре приключва пети сезон на сериала " Откраднат живот ". В предаването " Нещо повече " Иван Спасов – изобретателен продуцент, сподели:
" Утре ще бъде финалът с огромен двучасов епизод. Това ще бъде краят на сезона, само че не и края на сериала. "

Той изясни за какво съгласно него публиката на сериала се усилва:

" Ние просто сме пъклен откровени с нашата аудитория и просто описваме тази истории, които ни вълнуват нас самите. Това, което вършим, е това, от което се интересуваме ние и също така не подценяваме в никакъв случай публиката и по този метод ние в действителност споделяме с нея.

Аз съм безусловно уверен, че в най-благородната специалност са останали най-благородните хора, тъй като имам привилегията около този план да се срещна с доста такива. Така че по-скоро нашият сериал стартира да връща доверието в тази специалност. "

Владимир Тодоров, експерт по дизайн в Холивуд, който  живее в Лос Анджелис, счита, че киното към този момент се е преместило в телевията:  

" Последните 10 години напълно се изнесе от киносалоните, приказваме за драма, комедия, нещо отвън супергероите, четвърта-пета част на " Шрек ". Защото в Холивуд остана единствено това, в системата, студийната. Доброто, качествено писане и дирижиране, че и актьорите, се изнесоха в новата форма на малкия екран, която не е наложително телевизия, то е по-скоро един продължен формат на филм. "

Книгата на Владимир Тодоров " Архипелаг Ню Йорк " излиза у нас в превод от британски. Той описа какво съставлява тя:

" Жанрът е по-скоро антиутопия и се занимава с една хипотетична визия,  за това, какво би се случило, в случай че потвърди, равнището на океана се вдигне примерно със 100 метра. Аз общо-взето се въодушевих от едни такива графики, които гледах преди години, компютърни графики. Гледах едни графики със  сградите в Ню Йорк по какъв начин са потопени, примерно, при, да кажем, три метра до каква степен ще стигне, 10 метра - до каква степен, и в един миг бяха останали да стърчат единствено половината върхове и от там някак си подхванах тази работа и почти в книгата тъкмо за това се споделя. "  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР