Утре вечер по време на двубоя с Райо Валекано феновете

...
Утре вечер по време на двубоя с Райо Валекано феновете
Коментари Харесай

Утре на Сантиаго Бернабеу ще има голяма демонстрация в подкрепа на Винисиус

Утре вечер по време на дуела с Райо Валекано почитателите на Реал Мадрид ще изразят своята поддръжка към Винисиус след разразилия се расистки скандал, оповестява испанската преса. Вестник “АС ”, осведоми, че на следващия ден ще има огромен банер на “Сантиаго Бернабеу ” против расизма, с който клубът ще поддържа бразилеца. 
 Анчелоти посвети цялата си конференция на расизма и абсурда с Винисиус Анчелоти посвети цялата си конференция на расизма и абсурда с Винисиус
Също по този начин кулминационна точка ще има в 20-ата минута на мача, номерът на крилото, когато се чака да има съществено експлоадиране от страна на почитателите, които ще скандират името му. Самият бразилец също ще бъде на стадиона, само че не и на терена, защото е осъден, откакто получи червен картон в края на мача в неделя против Валенсия след конфликт с Уго Дуро.
 Властите в Бразилия реагираха остро на абсурда към Винисиус, заплашиха с дипломатически ограничения Властите в Бразилия реагираха остро на абсурда към Винисиус, заплашиха с дипломатически ограничения
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР