Утре ще внесем седем антикризисни мерки. Евроатлантическите партии ще подкрепят

...
Утре ще внесем седем антикризисни мерки. Евроатлантическите партии ще подкрепят
Коментари Харесай

Делян Добрев: Утре ще внесем седем антикризисни мерки

Утре ще внесем седем антикризисни ограничения. Евроатлантическите партии ще поддържат най-малко две от тях - продължение на обезщетенията за бизнеса през цялата 2023 година и възбрана за либерализация на битовия пазар на тока до 1 януари 2026 г. В идващите 3 години поради ръководството на Политическа партия би трябвало да се изтеглят 45 милиарда дълг.  В последните 30 години сме натрупали 37 милиарда дълг. Тоест дългът ще се удвои. Това сподели за " На Фокус " Делян Добрев от ГЕРБ-СДС.

Той уточни, че служебният кабинет е позволил неточност, като е предложил две цени на тока. 

По думите му Политическа партия са се държали като в детската градина: " Може да сме втори, само че ще желаеме най-високата позиция в страната. Уж сме съпротива, а желаеме ръководител на Народно събрание ". Българска социалистическа партия демонстрираха, че могат да надскочат тяснопартийния си интерес и да предложат претендент от ГЕРБ, единствено и единствено Народно събрание да има ръководител. Това обаче не значи, че ще поддържат наш кабинет, не виждам коалиция с Българска социалистическа партия. Няма ли болшинство, което да поеме отговорност за това ръководство, такова няма да има ", акцентира той. 

Според него парламентарната процедура е ръководител на Народно събрание да се избере за половин час и той да е от най-голямата група. " Рашидов беше претендентът на повече от 50% от националните представители  извънредно успешен избор. Той е в известна степен самостоятелен, потвърдил се експерт, знаменит ваятел и не прави чест на сътрудниците да приказват срещу него. Рашидов има доста повече парламентарен опит от цялата група на Политическа партия ", съобщи Добрев. 

За него в дребните обитаеми места би трябвало да има хартиени бюлетини, тъй като хората ги е боязън от машините и не имат вяра в резултатите от вота. " Утре ще внесем решение на Народно събрание, което да задължи кабинета да форсира дейностите по връзка с АЯР за лицензиране на " Уестингхаус ". Трябва да подсигуряваме, че можем да работим с друго от съветско нуклеарно гориво ", означи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР