Утре ще е първият голям дебат на всички основни приоритети

...
Утре ще е първият голям дебат на всички основни приоритети
Коментари Харесай

Павлова: Утре е първият голям дебат за приоритетите на европредседателството ни

Утре ще е първият огромен спор на всички съществени цели на българското председателство на Европейски Съюз. Темите ще са Западните Балкани, за бъдещето на Европа през бъдещия бюджет и тематиките свързани с икономическия напредък. Следващият спор е на 23 октомври с всички неправителствени организации.

Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия министърът на Европредседателството Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила. "Всеки отраслов министър има ангажимент да показа съответните цели. Няколко съвещания се плануват във формат защита и сигурност. Ще посетят и базата ни в Пловдив. Широк набор от срещи. Първата стартира още през 26-27 октомври. София ще е хазаин на "Европейски съюз - Западни Балкани ", правораздаване на равнище министри от тези страни ", сподели още тя и добави, че към този момент е имало и ревизия дали изискванията ни дават отговор на минималните условия.

"Имахме и ревизия от органите на Съвета и Европейската комисия за това дали самите условия, които сме дали дават отговор на мнималните европейски, защото те са доста прецизни. Трябва да представим странната си такава, каквато не я познават в чужбина. Целта е първо да представим България такава, каквато не е позната. През 2018 година е европейска година на културното завещание и ще бъде открита тук на 4 януари при откриването на българското председателство. Другият метод е посредством показване на българските виновност, храни и продукция ", разкри още Павлова и открои, че в идващите седмици ще се подпишат поредност съглашения с винопроизводители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР