Утре преди обяд на места в равнините времето ще е

...
Утре преди обяд на места в равнините времето ще е
Коментари Харесай

Времето: От запад идат дъждове

Утре преди обяд тук-там в равнините времето ще е мъгливо. В следобедните часове от запад ще стартират валежи от дъжд, които през нощта против четвъртък ще обзет Централна и Източна България. Вятърът ще се усили в посока изток-югоизток, изключително осезаемо в източната половина от страната. Минималните температури ще бъдат сред 6 и 11 градуса, а оптималните - сред 13 и 18 градуса.

Над планините ще бъде облачно и мъгливо. След обяд в масивите от Западна и Южна България ще завали дъжд, а по най-високите върхове на Рила и Пирин валежите ще са от сняг.

През нощта против четвъртък преваляванията ще обзет и масивите от Централна България. Ще духа мощен и краткотрайно плевел вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще бъде към 10 градуса, а на 2000 метра – към 4 градуса.

Облачността по морето ще е забележителна, само че там превалявания не се чакат. Ще духа най-вече сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат сред 16 и 18 градуса. Температурата на морската вода ще е 18 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Слънцето ще изгрее в 07:24 часа и ще залезе в 17:00 часа. Продължителността на деня е 9:36 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР