Утре по време на дебата ще разкажем на всички хора

...
Утре по време на дебата ще разкажем на всички хора
Коментари Харесай

Петков на протеста: Промяната зависи от всички нас

„ Утре по време на дебата ще разкажем на всички хора за нещата, които сме създали и нещата, които би трябвало да се създадат в идващите няколко месеца, с цел да може България да не изпусне това историческо време ”. Това съобщи министър председателят Кирил Петков на митинга пред Народното събрание в поддръжка на кабинета.

„ Има толкоз доста хора, които желаят да има България без задкулисие.  Утре ще има задоволително полиция на митинга. Г-н Рашков подсигурява за това.  Промяната зависи от всички нас.  Непрекъснато приказваме с разнообразни депутати. Тук е въпросът на боязън и отговорност. Надявам се доста хора да създадат тази стъпка, която наподобява страшна, само че е виновна ". Това съобщи министър председателят Кирил Петков на митинга пред Народното събрание. 

На въпрос по какъв начин чака, че ще приключи гласуването на вота на съмнение, министър-председателят сподели следното:  

„ И аз не знам. Има доста хора, които се двоумят сред преданост към личната си партия и отговорност към историческия миг ”. И разясни, че не чака на утрешния митинг да се стигне до напрежение.

По думите му диалозите с разнообразни депутати не престават.

„ Всеки ден ще приказваме. Единственото, което им предлагаме, е идея. Каузата да бъдат с нас, да имаме естествена европейска България. Очакваме поддръжка от всеки народен представител, който се усеща виновен пред страната. Дори държавното управление да получи избор на съмнение, по-късно имаме първи мандат. Надяваме се, че през идващите 7 дни ще имаме време да приказваме с всеки един народен представител ”, сподели още Петков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР