Утре може всеки да ми прехвърли къщата си. Как така

...
Утре може всеки да ми прехвърли къщата си. Как така
Коментари Харесай

Борисов наруши мълчанието. Гневен на репортер от bTV: Няма на ”Божков ТВ” да се хвана на въпросите

Утре може всеки да ми трансферира къщата си. Как по този начин без да ме питате? Ако законът го разрешава, това значи, че мога да кажа, че вие сте едни негодници и не желая даже да слушам за вас. Не са на мое име тези акции. Нито знам кой, нито какво е подписвал. Не съм дал единодушие. Това е правено съзнателно. Не ме интересува какво споделя законът в това отношение.
Това изрично съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти, които използваха опцията най-сетне да попитат премиера за обстановката с ФК " Левски " и джиросаните акции. Скандалът се развихри преди дни, когато предприемачът Васил Божков предприе непредвиден ход и разгласи, че всичко е било трансферирано на името на Борисов. Той обаче отхвърли да ги одобри и не е коментирал.

" Почитателите на " Левски " да си търсят този, който го е направил. Няма да ме вкарвате в тази игра, че някой си е разрешил да ми джироса акции. Всяка компания в разпродажба може да го направи от на следващия ден. Ако по този начин излиза, идете при този, който го е направил. Действам - върша газопроводи, автомагистрали. Все още сме най-стабилни стопански, в първата тройка на Европейски Съюз. Още не сме теглили заем. Раздаваме грантове от стотици милиони. Това ми е работата ", отсече Борисов.

Тогава репортерът на bTV още по-настоятелно стартира да пита за ФК " Левски ", а министър председателят Борисов се разгневи:

" Няма да се хвана на въпросите на " Божков ТВ ".

“Няма никакъв проблем. Насила никой не може да ти даде. Акъл не може да ти налее. Няма потребен ход сега. Подиграха се с “Левски”. По никакъв метод не желая да се забърквам с тази тематика. Божков беше като всички предприемачи в България, с които сме се срещали. Когато неговите съдружници, в неговата къща изнесоха информация, се стигна до този проблем. Никой по никакъв метод не го е третирал различно”, отсече Борисов като на следващ настойчив въпрос, той отвърна " Приятен ден, госпожо " и понечи да си тръгне.

След това обаче бе запитан за Данък добавена стойност и решението за намаляването му с 9%, с което тематиката бе отклонена.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР