Утре, бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов и съмишленици ще

...
Утре, бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов и съмишленици ще
Коментари Харесай

Цветан Цветанов регистрира утре партията си Републиканци за България |

Утре, някогашният заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов и съидейници ще внесат документи за регистрация на партията Републиканци за България в Софийски градски съд.

По закон срокът за внасяне на събраните подписи след учредяването на парията е 3-месечен, а минимумът брой членове 2500. Към момента има над 5 000 лица декларирали предпочитание за участие в Републиканци за България, оповестяват от партията. 

Инициативният комитет на партията беше показан на 20 септември и е формиран от 89 души. Седмица по-късно на 27 септември бе учредана и Политическа партия „ Републикаци за България “ при съществуването на 1123 души.

Преди седмица Цветанов предвижда: " Убеден съм, че ще получим много над 4% и ще бъдем незаобиколим фактор в идващия парламент ". Посочи, че е Република България включва в изпълнителния си съвет помаци, турци, арменци, евреи.

В състава на партията влизат някогашният ръководител на парламентарната Комисия по външни работи Джема Грозданова, журналистът от Българска национална телевизия Горан Благоев и известният щангист Благой Благоев. Сред учредителите са и братя Вълневи от Чикаго, които сътвориха малкия екран BIT, която бе купена с цел да бъде закрита. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР