Утре - 21 март, от 10 до 13 часа е

...
Утре - 21 март, от 10 до 13 часа е
Коментари Харесай

Утре шофьорите да се движат с повишено внимание в района на с. Чурек и тунел „Витиня“ на АМ Хемус

Утре - 21 март, от 10 до 13 часа е належащо водачите да се движат с нараснало внимание в региона на с. Чурек и тунел „ Витиня “ на Автомагистрала „ Хемус “ заради проучване на правите от Института по пътища и мостове преди приключване на гаранционния период, оповестиха от пресцентъра на АПИ.

В тръбата за София на тунел „ Витиня “ ще се обследват галериите сред двете тръби. Ограничено ще е прекосяването в изпреварващата лента, като придвижването ще се прави в двете дейни ленти. 

Трафикът в двете направления при село Чурек сред 24-и и 26-и км ще се реализира в една лента заради инспекция на настилката. Поетапно ще се лимитира прекосяването в изпреварваща и дейна лента, като придвижването ще се прави в свободната лента.

Агенция „ Пътна инфраструктура ” моли водачите да карат деликатно със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортни средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР