Утре - 2 март, последният работен ден преди националния празник,

...
Утре - 2 март, последният работен ден преди националния празник,
Коментари Харесай

Ограничават движението на тирове утре от 16 до 20 часа

Утре - 2 март, последният работен ден преди националния празник, от 16.00 до 20.00 ч. ще бъде лимитирано придвижването на камионите над 12 т по автомагистралите и най-натоваренитe пътища, оповестяват от организацията "Пътна инфраструктура " (АПИ).

Целта е да се увеличи сигурността при пътешестване и да се усили пропускателната дарба на инфраструктурата. Необходимо е водачите да потеглят на път с коли, готови за зимни условия, да карат деликатно и със съобразена скорост, спазвайки въведените ограничавания, пътната сигнализация и напътствията на "Пътна полиция ", която следи и подхваща нужните дейности за организацията на трафика, се показва в известието.

Ограничението ще важи през последния почивен ден - 5 март, понеделник, от 14.00 ч. до 20.00 ч.

Забраната не се отнася за МПС, пренасящи бързоразвалящи се хранителни артикули и товари на температурен режим, живи животни и рискови товари (ADR).

За облекчение на трафика през Владая и повишение на пътната сигурност има две ленти за излизащите от София по път I-1 (Е-79). Временната организация е от км 278+910 до 282+038 и от пътния възел "Даскалово " до кръстовището "Драгичево ". На 5 март от 10.00 до 18.00 ч. (в светлата част от денонощието) в същия сектор ще има две ленти за прибиращите се към София. Алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е Автомагистрала "Люлин ", се показва в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР