Утре – 10 февруари, от 9:30 ч. до 15:30 ч.,

...
Утре – 10 февруари, от 9:30 ч. до 15:30 ч.,
Коментари Харесай

Утре движението за Варна в тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“ ще е в една лента.

Утре – 10 февруари, от 9:30 ч. до 15:30 ч., придвижването за Варна в на ще е в една лента. Поради ремонт на осветлението ще бъде лимитирано прекосяването в изпреварващата лента и трафикът ще е в дейната.
От 9:30 ч. до 17 ч. ще се правят ремонтни действия в дейната лента в платното за Варна при 34-ти км на Автомагистрала „ Хемус “. Движението в сектора ще е в изпреварващата лента.
 Ремонтират осветлението в тунел „ Правешки ханове ” на „ Хемус ” Ремонтират осветлението в тунел „ Правешки ханове ” на „ Хемус ”
На 26 ноември придвижването за София в тунел „ Правешки ханове ” на автомагистрала „ Хемус ” ще се реализира в актив...
На Автомагистрала „ Тракия “, в сектора от 27-ми до 29-ти км в платното за София, до 11 февруари ще бъде лимитирано прекосяването в дейната лента за ремонт на пътната настилка. Трафикът ще е в изпреварващата.
Необходимо е водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената сигнализация.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ –, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР