Ути Бъчваров бил на крачка от смъртта Топ готвачът благодари на

...
Ути Бъчваров бил на крачка от смъртта
Топ готвачът благодари на
Коментари Харесай

Ужас: Ути Бъчваров едва се отървал от смъртта


Ути Бъчваров бил на крачка от гибелта

Топ готвачът благодари на всички, че към този момент живее втори живот.

Ути Бъчваров е  разпален риболовец и ужасяващата преживелица се случила точно тогава. Освен разпален риболовец, той обичал и бира в горещите дни, каквито се случиха през този месец.

Та кулинарят, разсеян по плувката над водата, надигнал чашата с бира. И тогава нещата се случили. В чашата била попаднала оса. Отпивайки, насекомото попаднало в устата на готвача и го ужилило. Моментално се получила алергична реакция и лицето на Ути се подула като медена питка.

Ути споделя по-късно, че почнал да се задушава и също така видял целия си живот като на лента. Той даже въображаемо се сбогувал с всички, тъй като помислил, че това е краят.

Но за благополучие бързата интервенция на приятелите въдичари го избавила от сигурна гибел.

Медиците, които извикали също реагирали съвсем стремително и незабавно му сложили нужната инжекция.

„ Аз в действителност бях на крачка от гибелта. На бързата реакция на другари и доктори безусловно ме върнаха от оня свят. Благодаря и на ориста, която ми сподели, че към момента имам работа на тази земя “, прочувствено се обърна готвача към всички „ забъркани “ в неговото оцеляване.

Ути Бъчваров поучава лаиците като него постоянно да носят защитни средства със себе си, тъй като „ злото ни дебне отвред “.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР