Устремилият се към историческа промоция в елита на България тим

...
Устремилият се към историческа промоция в елита на България тим
Коментари Харесай

Арда се измъчи срещу последния, но все пак взе важни три точки

Устремилият се към историческа промоция в елита на България отбор на Арда (Кърджали) се изтеза против последния в подреждането Добруджа, само че въпреки всичко съумя да вземе извънредно скъпите три точки пред лична аудитория.

Футболистите на Стамен Белчев се постановиха с минималното 1:0 против борещия се за оцеляването си измежду експертите отбор на добричлии, а в воин за кърджалийци се трансформира капитанът им Пламен Крумов, който осъществя единственото попадение в срещата. Опитният защитник се разписа в 67-ата минута.

С успеха Арда събра 53 точки в актива си и се възползва по превъзходен метод от подаръка на Монтана, който не съумя да победи като посетител Кариана (Ерден). Така кърджалийци еднолично се откриха на втората позиция с две точки повече от монтанчани.

Съставът на Добруджа пък остава закотвен на дъното с актив от 21 точки. “Жълто-зелените” са на една точка от избавителната 14-ата позиция, която сега се заема от дубъла на Лудогорец, само че имат цели два мача повече от младите “орли”.

Втора лига 26 кръг, петък 26 април  Арда (Кърджали) 1:0краен резулат  Добруджа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР