Устни Изразителните и сочни устни се смятат за елемент на женската

...
Устни
Изразителните и сочни устни се смятат за елемент на женската
Коментари Харесай

В какво се състои мъжката красота - II

Устни
Изразителните и сочни устни се считат за детайл на женската хубост. В реалност обаче са по-необходими на мъжете. Докато за дамите са възможни дребните аристократични устенца, то при господата тази специфичност наподобява прекомерно неуместно. Още повече, че те нямат вид да ги подчертаят или поправят с макиаж.

Брадичка
Мъжете имат прелестна опция да скрият дребната или плувнала в лой долна челюст под гъстата брада. Но същински подкосяваща краката е мощната, волева и даже ъгловата брадичка. И в този случай обаче важи правилото на златната среда. Изместването на салдото в долната половина на лицето наподобява клоунско, а в горната – немъжествено..

Ръце
На пръв взор нищожен, само че в в действителност значим детайл от мъжката хубост. Идеалните мъжки ръце би трябвало да наподобяват по едно и също време мощни и нежни, да пазят и да ласкаят, да нацепят дърва и да гушнат бебе. Грижата за кожата, маникюра и или пък украшенията обаче по никаъв метод не могат да повлияят на общото впечетление – мъжките ръце или са красиви, или не.

Тялото
Красотата на мъжкото тяло е големина неопределена. Едни дами харесват високи, други набити представители на мощния пол, мускулести или кокалести, стройни или едри. Дори мъжете с шкембенце могат да наподобяват красиво, стига това да подхожда на структурата им. Но нещото, което абсолютно може да съсипе мъжката фигура са женствените форми – заоблени бедра, разплути гърди, огромно дупе. Тези „ особености ” освен наподобяват неестетично, те лишават мъжа от неустрашимост.

Има още един незабележим, само че значим параметър на мъжката хубост. Ние дамите обичаме с ушите и в случай че слухът ни бъде глезен деликатно и грамотно, очите ни виждат това, което пожелаят. Но по тази причина мъжът би трябвало да има подобаващият...

Глас
Ако мъжът има хубав, хем компактен, хем сетивен глас, то купата „ хубавец ” му е в забрадка вързана. Незнам дали е илюзия или безспорна реалност, само че съм забелязала, че мъжете с магнетични очи и мощни ръце също по този начин имат прелестен глас. Навярно сред тези значими характерност съществува някаква особена връзка – неуловимата, само че въпреки всичко съществуваща мъжка хубост.

Продължава: В какво се състои мъжката красота
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР