Установиха коя е опасната пролука от време, в която съпругът

...
Установиха коя е опасната пролука от време, в която съпругът
Коментари Харесай

Най-подходящото време за изневяра

Установиха коя е рисковата междина от време, в която брачният партньор или брачната половинка ви е най-вероятно да наклонен от правия път. Понеделник в 8 часа сутринта е "златният час " за търсещите спекулация, съгласно ново изследване, написа dailystar.co.uk.

Над 100 000 известия се изпращат сред любовници всяка седмица, приблизително по 600 известия на час. Но в 8 часа сутринта в понеделник цифрата се утроява на 1900, което го прави най-популярното време за мамещите да се свържат с тайните си любовници.
Второто по полулярност време е петък сред 9 и 22 часа, а минимум пожеланото време е събота заран сред 10 и 11 часа.

Изследването, извършено от уеб страницата за запознанства "IllicitEncounters.com ", разпитва любовчиите по какъв начин съумяват да запазят аферите си в загадка.

Членовете на IllicitEncounters.com са били помолени да дадат "най-добрите си препоръки " за това по какъв начин да не бъдат хванати в невярност - изключително когато формалните им сътрудници са в близост.

Най-добрият метод да се избегне съмнението е да назовават любовника си с име на противоположния пол.
Отделно устройство, което не е вашият персонален или работен телефон, също се предлага доста от измамниците, само че единствено при положение, че вашият сътрудник не преглежда известията ви, когато не сте в близост.
И най-после прелюбодейците поучават да се въздържате от замяна на фотоси, тъй като фотографията на чужд във вашия телефон сигурно ще изостри вниманието на колегата ви.

Говорителят на уеб страницата, Кристиан Грант, споделя:

"Ако имате брачна половинка и вероятно деца, да се срещнете с тайния си ухажор през уикенда или даже просто да поддържате връзка с него, постоянно е невероятно. Нямате време и евентуално ви се желае да отделите почивния ден на фамилията си, по тази причина рискът името на любовникът/ любовницата ви да се появи на телефона ви пред всички, е прекомерно огромен.
Това значи, че понеделник заран, нормално по пътя към работното място, е първата опция прелюбодейците да споделят между тях след дълъг уикенд на безмълвие. "

"А и рискът да ви заловен тогава е минимален " приключва Криситан Грант.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР