Установена е самоличността на мъжа, опипващ се посред бял ден

...
Установена е самоличността на мъжа, опипващ се посред бял ден
Коментари Харесай

Полицията се самосизира за мъжа, който се опипва в центъра на Пловдив, търсят свидетели

Установена е самоличността на мъжа, опипващ се измежду бял ден в центъра на Пловдив. След обява на TrafficNews от 4-о районно управление (на МВР) се самосезираха и направиха инспекция по случая. За започнатата инспекция е известена Районна прокуратура – Пловдив.
Прочетете още
Властите търсят а подпомагане от създателя на фрагментите, както и от други очевидци, които са ставали очевидци на дейностите му. Оттам предизвестиха още, че на искащите да дадат показания е обезпечена анонимност.

Припомняме, че мъжът е видян да се опипва против учебно заведение „ Душо Хаджидеков ” и детска площадка в светлите часове на деня. По едно и също време той сяда на пейката, поставя слушалките в ушите и гледа видео на телефона си. " Вероятно някакво порно " съгласно алармиралия четец.

Малко откакто е разгледал наличието, пъха ръката си в джоба и прави възвратно- постъпателни придвижвания с нея. Не стопира да се оглежда и за минаващи хора. В момента, в който види някого наоколо, незабавно вади ръката си. След това продължава още веднъж.

Наоколо има учебно заведение и детска площадка, на които непрекъснато има деца.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР