Успяхме да запазим позициите си - с такъв прочит на

...
Успяхме да запазим позициите си - с такъв прочит на
Коментари Харесай

Даниел Митов: Ние водихме битка срещу Бойко Рашков

" Успяхме да запазим позициите си " - с подобен прочит на изборите Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ, разяснява резултатите от вота в студиото на " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

Ние не водихме политическа борба на тези избори, ние водихме борба против Бойко Рашков и против неговите измислици, добави Митов и дефинира средата, в която протече предизборната акция, като " извънредно гнила и нездравословна, а това се отрази и на хората ".

" И какво демонстрираха тези проверки, както и нищо не демонстрираха изказванията му за противозаконни подслушвания, както и нищо не значат изказванията му за някаква банка, която имал Борисов ", съобщи Митов.

Очакваме още съответен отговор на въпроса какви бяха тези спомагателни машини, както и до каква степен машинните протоколи се разминават с броенето на разписките, добави Митов.

На въпроса по какъв начин ще работят при препоръчан кабинет от " Продължаваме промяната " Даниел Митов отговори, че до този миг не са търсени за диалози и нямат изясненост. По думите му всичко ще зависи от това дали политическата просвета на диалог и разговор в Народното събрание ще бъде възобновена или не.

По отношение на президентските избори Даниел Митов съобщи, че на първи тур Румен Радев е направил първа крачка към " завладяване на цялата власт в страната, за това на втори тур той би трябвало да бъде надвит ":

" Румен Радев си сътвори партия, употребява тези партии, които се назоваха протестни доскоро. Това е такова политическо инженерстване и опит за завладяване на цялата власт в страната ", разяснява Даниел Митов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР