Успокойте малко топката! Имате прекалено много груба енергия, която прилагате

...
Успокойте малко топката! Имате прекалено много груба енергия, която прилагате
Коментари Харесай

Лъвове, ето какво казва вашият таро хороскоп за януари

Успокойте малко топката! Имате прекомерно доста груба сила, която прилагате по погрешен метод. Упорство и неблагоразумие в композиция не водят до напредък. Постоянно стартирате нови неща, само че не се инвестирате изцяло в нито едно от тях. Не бързайте с нови инициативи преди да сте ги обмислили деликатно и не очаквайте незабавно да видите резултати. Ако продължавате в същия дух, доста скоро силата ви ще се изчерпи изцяло и няма да имате сили за нищо.

Погрижете се за психическото си здраве. Имате прочувствени проблеми, които могат да доведат до меланхолия или нещо по-сериозно.

Всички компликации, през които сте минали, са ви създали по-разумни. Вече умерено можете да се справяте с живота рационално и да взимате интелигентни решения за излизане от всяка обстановка. Достигнали сте високо равнище на осъзнаване на вашите мисли и дейности. Имате мощен блян да се учите и да подобрявате качествата си. Самият факт, че към този момент намирате по-добър метод за справяне с живота значи, че нещата за вас ще стартират да се усъвършенстват напълно скоро. „ Всяко зло за положително “.

 карти таро

Любовниците ви носят избор. Изборът за това какви желаете да бъдете в живота си, по какъв начин се свързвате с другите и на какво равнище. За да вземете най-правилното решение би трябвало да сте наясно с персоналните си убеждения и полезности – и да останете правилни на тях. Не всеки избор е елементарен, изключително този. Ще се изправите пред морална алтернатива и би трябвало добре да обмислите всички евентуални последици преди да действате.

На някои от вас тази карта ще донесе красива нова връзка. Може да се срещнете със сродната си душа по-скоро, в сравнение с сте очаквали.

Тези от вас които не са подготвени за такава крачка ще прекарат интервал от време, в който ще бъдат сами. Използвайте добре това време. Научете се да обичате и разбирате себе си по-добре. Чак тогава Съдбата ще ви зарадва с съвършената за вас половинка.

Автор: Мира Маринова
Лъвове, не бягайте от любовта си
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР