Успешният подход за търговия с криптовалути до голяма степен се

...
Успешният подход за търговия с криптовалути до голяма степен се
Коментари Харесай

Ето кои криптовалути може да са лош избор за покупка следващата седмица

Успешният метод за търговия с криптовалути значително се основава на надеждни практики за ръководство на риска. Намаляването на ненужните опасности продължава да е от основно значение за ориентирането в безредния, мощно изменчив и бързо изменящ се крипто пазар.

Трейдърите нормално ползват разнородни методологии за ръководство на риска, една от които включва отбягване на търговията с необятно публикувани криптовалути. Този метод се оказва скъп за попречване на излагането на евентуални промени в трендовете.

Индексът на относителната мощ (RSI) стои като необятно употребена метрика за идентифициране на прекупени и свръхпродадени активи. Условията на свръхпокупка могат да подбуден бичи тренд да се обърне, до момента в който изискванията на свръхпродажба могат да провокират неочакван спад на меча криптовалута.

Наскоро бяха разпознати три криптовалути, които алармират за нерешителност за идната седмица, както е посочено в топлинната карта на RSI на CoinGlass на 5 януари. Arbitrum (ARB), Sei Network (SEI) и Internet Computer Protocol (ICP) демонстрират сигнали, подсказващи за евентуални краткосрочни обръщания на трендовете.

Arbitrum ( ARB )

ARB записва свръхпокупки в дневния и седмичния RSI, отбелязвайки надлежно 75.85 и 79.68 пункта. Забележително е, че 4-часовият таймфрейм демонстрира отслабваща инерция, отбелязвайки безпристрастен статус след загуба на мощ. В момента ARB се търгува на цена към $1.95, което отразява 2.5% спад през последните 24 часа.

Sei Network ( SEI )

SEI Network се обрисува като друга криптовалута, сигнализираща за нерешителност през идната седмица, демонстрирайки извънредно свръхпокупно положение със седмичен RSI от 92.24. Токенът на SEI е понижен с 10.41%, като все още се търгува на цена от $0.72, което значи загуба на инерция с RSI под 50 на 4-часовата графика.

Internet Computer Protocol ( ICP )

Internet Computer Protocol по сходен метод отразява държанието на SEI, въпреки и с малко по-ниски стойности на RSI във всички времеви рамки. ICP отбелязва 48.65, 71.56 и 91.67 пункта надлежно на 4-часовата, 24-часовата и 1-седмичната графика. Понастоящем токенът се търгува на цена от $13.20, отбелязвайки 5.9% спад за деня.

Въпреки това положението на свръхпокупка не подсигурява неприятно бъдещо показване. Въпреки сигналите тези криптовалути може да продължат да покачват цените си.

В резюме, консервативното ръководство на риска поучава да не се търгува с гореспоменатите три криптовалути, с цел да се сведе до най-малко ненужната експозиция. Трейдърите би трябвало да проведат задълбочено изследване и да осмислят евентуалните въздействия върху своите интервенции, преди да вземат решения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР