Успешният криминален български сериал Под прикритие се завръща с нов

...
Успешният криминален български сериал Под прикритие се завръща с нов
Коментари Харесай

Джаро и Куката се завръщат в Под прикритие с 6-и сезон

Успешният престъпен български сериал " Под прикритие " се завръща с нов сезон в българския ефирен ефир. Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков съобщи, че скоро " Под прикритие " ще бъде един от първите български сериали, излъчени по стрийминг платформата HBO.

Снимките на новия сезон ще стартират това лято, най-вероятно през август, а премиерата се чака да бъде през 2025 година. Това стана ясно през днешния ден на конференция за продължението на сериала. На нея участваха персони от креативния екип и артисти, които ще вземат присъединяване в шести сезон. Какво следва в новите епизоди? " Под прикритие " е излъчен допълнително от 180 територии по света, което е доказателство, че провокира интерес и удивление освен в България. В това е уверен основателят на поредицата Димитър Митовски. Новият сезон на сериала ще включва нови сюжетни линии. С това креативния екип ще отговори на зрителските упования, като сътвори една съвременна и модерна история, която да бъде почтено продължение на предходните сезони.

Действието в шести сезон ще се развива години по-късно. Сценаристката Ваня Николова съобщи, че ще забележим и нови персонажи. В ролята на нов основен воин ще влезе добре познатият артист Юлиан Вергов, стана ясно на конференцията. Феновете на престъпната история ще могат да видят Михаил Билалов в ролята на Петър Туджаров - Джаро, който изненадващо се оказва жив. Мариан Вълев още веднъж ще изиграе героя Росен Гацов – Куката. " Аз съм това, което съм, с помощта на " Под прикритие " – показа той на конференцията.

Зрителите несъмнено могат да чакат един друг сезон. На конференцията режисьорът Виктор Божинов загатна, че с изключение на идните фотоси в България, сега текат договаряния и за снимачен развой в чужбина. Това подсигурява новите епизоди да бъдат доста по-различни и грандиозни.

" Новият сезон на " Под Прикритие " ще продължи своята социална задача – да демонстрира това, което се случва под повърхността на България ", сподели Слави Ангелов.

Снимка: Десислава Кулелиева/БНТ

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР