Успешните връзки не се случват току-така, от само себе си,

...
Успешните връзки не се случват току-така, от само себе си,
Коментари Харесай

Тест с картинка: Разберете дали сте смели в любовта

Успешните връзки не се случват току-тъй, от единствено себе си, те изискват старания, самообладание, състрадание, положителни информационни умения... само че има едно качество, което рядко свързваме с любовта - смелостта. А с цел да се впуснеш в една връзка, нерядко се изисква храброст, само че тази храброст нормално се показва в разнообразни неща при другите хора.

Искате ли да ревизирате в какво се крие смелостта ви в любовта? Тогава погледнете тази рисунка, първото, което видите, разкрива нещо любопитно за вас. И по този начин, какво сте забелязали на първо време на фотографията?

Музиканта

Ако първо сте видели музиканта, вашата храброст се крие в отдадеността ви. Вие не се притеснявате да показвате страстите си и не се страхувате да се влюбите бясно - в случай че се опарите, това ще бъде просто скъп опит, а не краят на света. Вие знаете, че е по-добре самоуверено да се впуснете в нещо, вместо цялостен живот да треперите и да си останете нещастни, тъй като не сте пробвали. Страхотно е, че сте толкоз пламенни, само че помнете, че не всички се движат с толкоз бързо движение в любовта.

Лицето на мъжа

Ако първо сте видели лице на мъж, смелостта ви се крие в способността ви да се доверявате, което по никакъв начин не е малко. Вие сте страдали към този момент, само че сте твърдо решени предишния опит да не пречи на щастието ви, по тази причина се доверявате изцяло на хората. Ако ви предадат - толкоз по-лошо за тях.

Реката

Ако първо сте видели реката, смелостта ви се крие в откровеността ви. Вие не се страхувате да разкривате слабостите си или да споделяте терзанията си. Много хора прекарват първите месеци (дори години) от една връзка в опити да прикрият най-нелицеприятните страни на характера си или пък по-странните си ползи, тъй като считат, че другият ще ги отхвърли и няма да ги разбере. Но вие не се страхувате от това. Предпочитате да бъдете себе си напълно, което е в действителност впечатляващо, тъй като ще знаете, че в действителност ви обичат такива, каквито сте. Ако обаче са ви наранявали прекалено много, може би би трябвало да се запитате дали в някои моменти желаете просто да бъдете себе си, или желаете да уплашите другия и да го отблъснете, тъй като се страхувате от близостта?

Източник: Dama.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР