Успешни маркетингови стратегии в сферата на дигиталното предприемачество бяха представени

...
Успешни маркетингови стратегии в сферата на дигиталното предприемачество бяха представени
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград Методи Байкушев на форума Digital4Blagoevgrad: Развитието на дигиталната сфера е пътят, по който можем да създадем икономика с много голяма добавена стойност


Успешни маркетингови тактики в областта на цифровото предприемачество бяха показани през днешния ден на бизнес конгрес в зала „ 22 септември “, проведен за втора поредна година от Digital4Bulgaria в партньорство с Община Благоевград.

Конференцията Digital4Blagoevgrad „ Дигитални благоприятни условия за бизнеса “ бе открита от кмета на Благоевград Методи Байкушев и Любомир Атанасов, основател и уредник на конференциите Digital4.

„ Изключително съм благополучен да ви посрещна в нашия жив град. Слуховете за гибелта на Благоевград са мощно пресилени, и това го виждаме през днешния ден. Дигиталната сфера е една изключителна опция, в това число за нашия град, поради даденостите, които имаме. Най-голямата от тях е геният. Това е в действителност пътят, по който можем да развием едно предприемачество, което да сътвори стопанска система с доста огромна добавена стойност. Именно конгреси като Digital4Blagoevgrad са опция да обменим познания и контакти “, сподели кметът Методи Байкушев.

Водещи лектори с богата експертиза в региона на киберсигурността, маркетинга, дигитализацията и сполучливото позициониране на марката показаха пред локални бизнесмени новите трендове за развиване на сполучлив бизнес и персонален напредък. Те споделиха и провокациите, през които са минали и историята на своя триумф.

За втора поредна година събитието в Благоевград сплоти две конференции в областта на цифровия свят - Digital4Blagoevgrad и

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР