Успешен формат при премиера, в който той, главният прокурор, специалният

...
Успешен формат при премиера, в който той, главният прокурор, специалният
Коментари Харесай

10 срещи, които проведе тази седмица Бойко Борисов, за да спре кофти неща

Успешен формат при премиера, в който той, основният прокурор, специфичният прокурор, вътрешният министър, Боби Михайлов, Божков, Ганчев и по-скучният Домусчиев се схванаха да спасят футбола ни, ще прерасне в нещо по-мащабно.

След като се схванаха " да ни са купуват мачове, да ни са купуват съдии, да ни са " вършат взаимни отстъпки с качеството на футбола, ето какви срещи и с каква цел предстоят.

1. Среща с кметовете да обещаят към този момент да не отклоняват пари по стратегии със свързани с етървите им компании.
2. Среща с мъжете, с цел да се схванат повече да не си пребиват дамите. 3. Среща с представители на медиите, с цел да обещаят, че ще се спре със слугинажа, автоцензурата и поръчкови подправените вести. 4. Среща с касиерките в магазините, с цел да се схванат повече да не пуфтят, в случай че някой няма дребни. 5. Среща с бегемамите, с цел да се схванат да не имат вяра на всяка дивотия в Интернет и да вземат да си имунизират децата. 6. Среща с батките по морето, дето събират пари за достъп до плажове, с цел да обещаят най-сетне да почнат работа на трудов контракт.  7. Среща с внуците в България. За да обещаят да се хранят хубаво и стига с тия отпадъци, баби, ела ми на посетители да хапнеш пръжка. 8. Среща с духовници. Да се схванат, че децата не са секси. 9. Среща с Пеевски. За да се схванат всичко да е все по този начин кристално и чисто, както е до момента. 10. Среща между тях, в която Борисов, Цацаров и тия двамата другите просто за цвят, да се схванат България да вдигне малко равнището. Материалът е препечатан от сатиричния уебсайт " Не! Новините ".


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР