Успелият да избяга от Трето районно управление в Пловдив арестант

...
Успелият да избяга от Трето районно управление в Пловдив арестант
Коментари Харесай

Избягалият от ареста в Пловдив заблудил полицаите, че иска да отиде до тоалетна

Успелият да избяга от Трето районно ръководство в Пловдив задържан Петър Петров към момента не е открит. Полицията към този момент е претърсила четири места на негови близки, само че не е намерила никакви следи от Петров.
26-годишният Петров е бил в началото арестуван поради владеене на опиати. Вчера сутринта той е помолил служителите на реда да го пуснат да отиде в тоалетната, под претекст, че го боли корема. Петров е бил пуснат и отишъл до тоалетна, която се употребява от чиновниците на РПУ-то, вместо да бъде заведен до специфичната тоалетна за арестанти, като в тоалетната на служителите на реда имало отворен прозорец. Арестантът скочил, паднал върху паркиран долу автомобил, по-късно избягал, като версията е, че хванал такси на близкото кръстовище.
Ако бъдат открити пропуски, ще има уволнения, съобщи пред Нова телевизия старши комисар Атанас Илков, шеф на ОДМВР Пловдив. Илков удостовери, че Петров е престъпно проявен, за разпространяване на наркотични субстанции. Избягалият бил от Монтана, само че живеел на квартира в Пловдив.
Образувано е досъдебно произвеждане. А бягството на Петров е снимано от охранителна камера, само че това не е било навреме видяно от Министерство на вътрешните работи. Не е ясно дали чистачките в ръководството са били в отпуск. Засега Петров е без брада и мустаци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР