„Успехът ѝ ли те привлича? – Не, привлича ме това,

...
„Успехът ѝ ли те привлича? – Не, привлича ме това,
Коментари Харесай

Защо мъжете напускат жените си заради лоши момичета

„ Успехът ѝ ли те притегля? – Не, притегля ме това, че тя няма потребност от мен “.
„ Направих всичко допустимо за него, а този неблагодарник ме заряза! Хвана се с друга! А тя даже не му пере “. Да, това не е необичайност. Мъжете постоянно напущат идеалните си дами поради „ неприятни девойки “. Тоест поради тези, които не ги коткат като майчици, поради дами със лични ползи, увлечения, привички, занимания, занимания, обществена среда. Дами, занимаващи се със себе си и със личния си живот, с персоналното си развиване, с кариерата си и увлеченията си. Именно за такава жена мъжът може да напусне своята нова „ майчица “. Нека уточним кои са „ майчиците “ и кои са заетите със себе си дами.

Жената-майчица
Тя е доста грижовна и деликатна! Тя обича безпределно своя мъж и е подготвена освен да му пере чорапите и гащите, само че и да го храни с лъжичка и да му бърше устичката. Повечето ѝ дейности са ориентирани към това обичаният ѝ да се усеща изцяло удобно и да се радва на уют. Към самата себе си жената-майчица може да е много сурова, тъй като нали „ ползите на благото са преди всичко “. Тя по-скоро ще похаби силите си за него, в сравнение с за себе си, без значение от това, че нейните потребности също са значими. На първо място в живота ѝ е мъжът, неговите ползи, стремежи, паники, увлечения и потребности – и някъде в дъното под всичко това се намира самата тя.

Лошото момиче
Тя е жена, която се държи добре с мъжа си, демонстрира угриженост и внимание към него, само че освен това цени и обича и себе си. Тя си има собствен, обособен от него живот. Има си собствен кръг от другари, свои увлечения, нормално е финансово самостоятелна. Нищо човешко не ѝ е непознато – и тя от време на време изпитва болката на разочарованието, понася загуби. Но светът ѝ не се върти към мъжа. Основният проблем на някои дами е, че те се осъществят единствено в ролята си на брачна половинка, без значение от това дали има публично подписан брак или не. И изключват всичко с изключение на тази функционалност от живота си.

Какво да вършим?
Мили дами, любовната връзка е нещо отлично. Още по-чудесно е да имаш до себе си мъж, с който се разбирате и се подкрепяте! Но не забравяйте, че можете да се реализирате освен като „ брачна половинка “ – можете да бъдете добър експерт в специалността си, можете да се интересувате от себе си, от заниманието си, от живота си! Да, този ваш живот може да е обвързван с различен човек – само че не се върти единствено към него! Ценете себе си и помнете, че във вашата Вселена вие сте най-голямото Слънчице!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР