Усмивката е важна за всеки човек, без значение от възрастта,

...
Усмивката е важна за всеки човек, без значение от възрастта,
Коментари Харесай

Заслепяващ блясък: Родните звезди, които греят с нови усмивки

Усмивката е значима за всеки човек, без значение от възрастта, пол и специалност. Важно е да имаме здрави зъби, освен поради естетическите преимущества, само че и от чисто здравословна позиция. Всеки знае, какъв брой са мъчителни съвсем всички дентални намеси, когато не сме се погрижили добре за устната си хигиена. Понякога не става въпрос обаче за съществени проблеми със зъбите, а от нужда те да бъдат изправени, когато се постанова носенето за дълъг интервал от време на шини или брекети.

Звездите по целия свят държат да имат блестящи усмивки и дават хиляди, с цел да имат най-перфектната. Същото се отнася и до нашите родни звезди, които също не се пестят, когато става дума за зъби.

На всички ни е известно, че един от най-популярните родни футболисти, Благой Георгиев, се похвали преди няколко години с чисто нова усмивка. Кристално бели и перфетно подредени - по този начин наподобяват новите зъби на Благо, който е споделял, че доста харесва новата си усмивка и не се тормози от мненията на някои хора, на които им се костват малко странни. Миналата година половинката на Джизъса, както е още прочут Георгиев, също се похвали с нова усмивка.

Виж още:

Преди няколко години с усъвършенствана усмивка се похвали и един от най-влиятелните български инфлуенсъри, кореспондент и ТВ водещ - Даниел Петканов. Той показа в Инстаграм, че си е " светнал " зъбите.

Виж още:

Съвсем скоро една от най-популярните фолкпевици у нас също се снабди с нова усмивка. Макар да не е доказано, че Галена е правила някаква сериозна смяна, в скорошно ТВ изявление новата ѝ усмивка несъмнено направи съществено усещане, а много таблоиди допуснаха, че Галена също е дала съществени средства, с цел да се снабди с тази усмивка.

Виж още:

Камелия също има прелестна усмивка, за която се грижи доста, а звездата най-вероятно посещава постоянно за обикновен обзор добър стоматолог, само че също и избелва зъбите си, с цел да наподобява по този начин красиво.

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР