Усмихнати и запечатващи щастлив момент, понякога рисковани, но най-често добре

...
Усмихнати и запечатващи щастлив момент, понякога рисковани, но най-често добре
Коментари Харесай

How-to: Неповторима селфи фотосесия в седем стъпки

Усмихнати и запечатващи благополучен миг, от време на време рисковани, само че най-често добре премислени – това са няколко думи, които съвършено разказват обичаните ни селфита. Сигурни сме, че и вие постоянно прибягвате до тях, с цел да уловите страстта на мига и да запечатате хубав спомен.

Най-важни за в действителност положително и ефектно селфи са положителната светлина, подобаващият заден декор, а за какво не и някой и различен готин аксесоар – ей по този начин, за многообразие на другояче сходните фрагменти. Но да стартираме от първата и най-отправна точка за всяка фотография – мястото!

Ако сте от Пловдив или даже в случай че за малко преминавате оттова, ще ви зарадваме с една доста цветна и свежа вест! От през днешния ден в Mall Plovdiv отваря порти най-новото и неповторимо пространство за фешън селфи снимка – #SelfieShop. Не оставяйте обаче наименованието на този ексцентричен „ магазин “ да ви подведе! Макар да прави напълно очевидна отпратка към обичаното от всички ни селфи, е несъмнено, че освен фотосите, снимани независимо, ще се получат отлично 

Но дано не губим повече време и разкрием какво стои зад забавното наименование #SelfieShop.

На пръв взор той прилича елементарен магазин в мола. Още щом прекрачите прага му обаче, ще се потопите в магията на седем обособени, тематично обособени снимачни площадки.

Басейн

Още с влизането и един взор вдясно се озовавате пред голям пъстър басейн, цялостен с цветни топки, които примамливо ви приканват да се хвърлите в тях, да подскачате и да запечатате в действителност неповторими фрагменти. Ако това е нещо непознато за вас – грабнете момента още в този момент! Ако пък към този момент имате предходен опит, знаете какъв брой е занимателно и знаем, че даже нямате нужда от покана!

Парти

Срещу цветния басейн се намира празненство стаята, в която можете да се развихрите с танцувални придвижвания и чупки в кръста, на фона на цветни ресни в диско жанр. Благодарение на светлината ще съумеете да запечатате фрагменти, с които даже да заблудите някого, че са отворили нов нощен клуб в града! Преживяването ще бъде още по-забавно, в случай че вземете със себе си и другар, с който да споделите момента.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР