Услугата онлайн плащане на сметки за електроенергия чрез виртуалния ПОС

...
Услугата онлайн плащане на сметки за електроенергия чрез виртуалния ПОС
Коментари Харесай

Клиентите на дигиталните услуги на ЕНЕРГО-ПРО стабилно се увеличават

Услугата онлайн заплащане на сметки за електрическа енергия посредством виртуалния ПОС терминал на ЕНЕРГО-ПРО към този момент се утвърди като желано средство за разплащане на клиентите. За последните две години ползващите услугата са се нараснали съвсем двойно, като към днешна дата транзакциите на адрес https://vp.energo-pro.bg/ са близо 25 хиляди месечно. Достъпността на Виртуалния ПОС терминал от всяко електронно устройство с интернет съгласуваност като компютър, преносим компютър, таблет, телефон, разрешава онлайн заплащането на сметките за електрическа енергия да се прави комфортно и за секунди. Разплащането с карта през интернет е все по-често търсено от клиентите облекчение, като по този начин отпада нуждата от физическо посещаване в офис или сътрудник на компанията.

Данните на компанията демонстрират, че с над 52% е повишен броят на битовите консуматори за година и половина, поискали да получават фактура по електронен път от енергийната компания. С цел опазване на сигурността на клиентите е значимо те да наблюдават тези документи да идват от формалните електронни адреси с интернет домейни на ЕНЕРГО-ПРО.

Кампанията за актуализация на потребителски данни на ЕНЕРГО-ПРО, която е дейна на интернет страницата на компанията, е отчела от началото на годината 8200 нови попълнения на имейли/телефони за контакт на клиенти в системата. 1470 приблизително месечно е броят на поръчките за актуализация през електронния портал https://update.energo-pro.bg/. Коректните данни за връзка с клиентите покачва успеваемостта и качеството на връзка с тях по отношение на предоставяната услуга.

На своите интернет страници компанията дава комфортна опция посредством елементарно налични бутони за достъп до цифровизирана справочна информация за клиентите - инспекция и заплащане на сметка, графици за заплащане и отчитане, планувани спирания на електрозахранването по отношение на действия по профилактика, поправки и рационализация на мрежата. Те са налични от началните страници на сдруженията и се актуализират на ежедневна база. Отново там се намира линк и към особено създаденият за битовите клиенти портал https://portal.energo-pro-sales.bg/ с информация за потреблението на електрическа енергия за три години обратно.

Дигиталните канали с информация и услуги за клиентите са събрани на едно място във Виртуалния център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО, наличен през бутона MyENERGO-PRO на началната страница https://www.energo-pro.bg/bg.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР