Условия, които засягат ДПС и санкционирани по американския закон Магнитски

...
Условия, които засягат ДПС и санкционирани по американския закон Магнитски
Коментари Харесай

Кирил Петков поставил пред Макрон условия за присъединяването на ПП към евролибералите

Условия, които засягат Движение за права и свободи и глобени по американския закон " Магнитски " депутати на придвижването, сложи министър председателят Кирил Петков на министър председателите и президентите от групата групата " Обнови Европа ". Преди малко той беседва с френския президент Еманюел Макрон, нидерландския министър председател Марк Рюте и останалите министър председатели либерали в Европа.

" Аз желаех да обсъдя изискването, когато приказваме за нулева приемливост към корупцията тя да е от локалното равнище до Брюксел. Да не си затваряме очите за местна корупция, а на Брюкселско равнище всичко да е наред. Макрон и Рюте споделиха, че това е новата Европа на разпоредбите и закона. Но не би трябвало да се приказва за Движение за права и свободи като една политическа партия, а кои са хората в Движение за права и свободи и какъв е стандартът. Движение за права и свободи имат доста въпроси да попитат себе си ", описа Петков за диалога си с Еманюел Макрон. По негова покана министър председателят обмисля дали той и партията му " Продължаваме промяната " да се причислят към " Обнови Европа ". В тази секта на Европейския парламент обаче е и Движение за права и свободи.

" Първо Политическа партия ще имаме изпълнителен съвет, ще обсъдим дружно, ще забележим отговора на тези въпроси. И демократичните партии в Европа се обновяват. Този клуб изглеждаше логически. Бих попитал какво Движение за права и свободи да направи, с цел да е част от този нов стандарт. Да си кажат те къде се виждат като бъдеще в Европа. Ние знаем къде сме. Ние, с цел да сме вътре, би трябвало да има ясни правила, че хора с висок риск от корупция не са там ", съобщи още Петков
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР